Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Force green wszystko da sie zrobić jak sie chce , zobacz w dziale pamiętnik rolnika min ja mam tam grow loga kiler widow femini w pc boxie. Poczytaj zanim wrzucisz nasiona do ziemi , to oszczędzi Ci zawodu i innych problemów

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

No nie przesądzaj z tym wzorem , bo tu jest dużo ludzi z wiedzą większą odemnie. Żarówka jest zła , barwa na weg i mało lumenow lepiej kup poluxa 55w ona na cos kolo 3500lumenow .

Natomiast folia jest spoko , mozesz śmiało brać.

Opublikowano
  W dniu 27.01.2010 o 21:52, 'forcegreen napisał(a):

Znalazłem takie żarówki Poluxa:

swietlowka_energooszczedna_polux_s_55w_e27_cool

1. Ile zamontować ich w boxie - dwie, trzy?

2. Jaki polecisz mi zestaw nawozów, coś niedrogiego ;)

3. Jaką mieszankę glebową zrobić do tego automatica?

1.Kup lepiej tę żarówkę : swietlowka_energ_polux_s_power_55w_300w_2700k

tamta co podałeś ma zimną barwę , jak już chcesz używać jednej to lepiej o takiej właśnie barwie co Ci podałem. Ona ma 3500 lumenów , a ty potrzebujesz 3600 wiec powinna Ci styknąć w zupełności.

2. Na wega kup sobie biohumusa , a na flow Plankton ew florowit

3.Ziemia o PH 5,5 - 6,5 wymieszaj ze styropianem żeby ją spulchnić .

Opublikowano
  W dniu 28.01.2010 o 16:34, forcegreen napisał(a):

Dużo dawać tego styropianu, jakie proporcje?

Słuchaj no ja dawałem tak na oko , myślę że dobrze jest dać trzy garści ziemi na jedną garść steropianu. Czyli proporcje 3do 1

Opublikowano

LST robisz po 2 tygodniach jak bedzie juz w niej co naginac. Fima nie robisz na automatach.

Poluxa masz w 1 lampie, philipsy w 3 lampach, w sumie nie mam pojecia co bardziej sie bedzie grzalo. Philipsy23 daja 65lm z wata, poluxy55 63,5lm/w wiec jeden chuk ;P

Pzdr

Opublikowano

Ja bym wziął tego Poluxa , w tamtym roku miałem kompakty philpsa, grzały się dość mocno i miałem problem z temperaturą.

Jak będziesz wsadzał krzaczek do docelowej doniczki to weź ją posadź na którymś z końców , będzie Ci się ją lepiej trenowało. Rośline posadź aby te [pierwsze]małe dwa listki szpiczaste wskazywały dłuższe boki doniczki bo to też Ci pomoże, jak byś nie kumał to w paincie narysuje :joint: !

Opublikowano

Patrz nr 1 pokazuje Ci jak sadzić , a numer 2 to widok z góry , pokazuje że roślina dzięki ustawieniu liści lepiej rozkrzacza się na boki bo odrosty nie idą - jeden w dół w stronę ziemi a drugi do góry , tylko oby dwa w swoją stronę a potem w górę. Mam nadzieje że zrozumiałeś i że Ci pomogłem.

Opublikowano

Jesli, to nie automaty i tylko pokazaly plec, czyli nie zaczynaja kwitnac i formowac topow, to mozesz jeszcze wegowac, jesli masz miejsce w boxie.A jak nie chce Ci sie czekac, to juz mozesz na flo przelaczac ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+