Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Widze outdor u kolegi wyzej udany :D a jak reszta?

U mnie sytuacja sie zjebala troche, bo spalilem hpsa i rosliny praktycznie caly czas (bez paru dni) rosna pod 3 swietlowkami, ktore zbilem jakies 2-3 lata temu pod outdorowe sadzonki

• 2 tygodnie później...
  • Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam, czy to prawda że przed ścinka zostawić roslinkę kilka dni w ciemnościach? Słyszałem kilka róznych opini i chciałbym wiedzieć czy to w koncu prawda czy nie? Tymbardziej że do ścięcia mojej został max. tydzień...

Opublikowano

Witam.

Posiadam HPS250watt i takie pytanko odnośnie elektryki itp.

Czy nic się nie stanie i czy wszystko będzie kompatybilnie trybić jeśli wymienię w gwincie żarówkę osram hps 250watt na hps 70watt ?

Opublikowano

Hi. Ja mam takie pytanko, bo obdzwonilem chyba z 30 sklepow elektrycznych/z oswietleniem w moim miescie i nigdzie nie ma poluxa 55w, a w hurtowni powiedzieli mi, ze importowanie swietlowek powyzej 30w chyba jest nielegalne czy cos takiego. Znowu widzialem swietlowki 55w, ale innych firm w OBI(osram i cos jescze). Czy takie tez sie nadaja? Ah i jescze jedno. Bo nie wiem rowniez gdzie dostac mylar, pytalem w jakichs sklepach z foliami o mylar/folie poliestrowa, ale nie bylo. Kiedys cos czytalem, ze to jakos inaczej sie jescze nazywa, ktos pomoze? :)

Opublikowano

Hi. Ja mam takie pytanko, bo obdzwonilem chyba z 30 sklepow elektrycznych/z oswietleniem w moim miescie i nigdzie nie ma poluxa 55w, a w hurtowni powiedzieli mi, ze importowanie swietlowek powyzej 30w chyba jest nielegalne czy cos takiego. Znowu widzialem swietlowki 55w, ale innych firm w OBI(osram i cos jescze). Czy takie tez sie nadaja? Ah i jescze jedno. Bo nie wiem rowniez gdzie dostac mylar, pytalem w jakichs sklepach z foliami o mylar/folie poliestrowa, ale nie bylo. Kiedys cos czytalem, ze to jakos inaczej sie jescze nazywa, ktos pomoze? :)

Jeśli chodzi mylar to nie wiem a co do żarówek to te poluxy widziałem ostatnio na allegro. Mogą być też inne oczywiście ale musisz patrzeć na ilość lumenów, nie wiem ile Ty tam potrzebujesz.

Opublikowano

siema,

co powiecie na to światełko: lampa_sodowa_hps_poot_pl90e_2_zarowki_philips
da rade na 100x100??

pozdor

Opublikowano

Ile zmieści się euforia seed w boxie 1m2?

kup kwadratowe doniczki i podziel szerokość boxa (100) przez szerokość doniczki, wynik pomnóż przez wynik np. 10 x 10...

Opublikowano

chciałbym się dowiedzieć czy ktoś słyszał kiedyś o angielskiej firmie morrison i czy te świetlówki są dobre, nie wiem czy warto wydać pieniądze.

10_lat_zarowki_enegooszczedne_20w_100w_3_70_zl

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+