Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

A skąd wiesz ziomus , ? Może i bedziesz miał racje :D Osobiście nie używam ich, ale mój kolega miał jedna na krzaka i całkiem , całkiem mu to wyszło .

Opublikowano

Tak tylko że ten kalkulator automatycznie oblicza do wysokości 120cm 8) Do tej wysokości myślę że 6 świetlówek to max. Daj na weg 2 x polux 55W i na flo np. osram 24W x 4 :D

Opublikowano

Oczywiście możesz ale na weg najlepiej mieć barwę zimną czyli taką jaką mają np. poluxy 55W (6400k) a na flo dopiero zmieniasz na osramy 24W one mają barwę ciepłą na kwitnienie (2700k) wtedy są lepsze rezultaty po prostu oczywiście cały czas na tych drugich też coś wyrośnie :D a w lampę możesz wsadzić i takie i takie obie mają standardowy gwint e27 więc problemem jest tylko zakup. :peace:

Opublikowano

siemka ziomki

potrzebuję świetlówki czytane - żarówkę energooszczędną - sztuk jedna ;D

i tu moje pytanie , jaką najlepiej kupić żeby miała około 5k lumenów , powierzchnia boxa 0,08 m2 (komp box)

Opublikowano

ehyx

Też powoli składam kompbox'a i mam taką samą powierzchnię i chyba będe kupował 2 x 24w Osram myślę że to mi wystarczy .. Mam zamiar posadzić jakiegoś automata ...

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+