TeHaCjusz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 gerand, on sie pyta czy ma chodzić jak jest lampa wyłaczona, a nie po co się używa wentylatora.. BOB MARLEY, wentylator wyciągający możesz wyłączać kiedy lampa nie chodzi. Ale mieszający, wiejący na roslinki powinien chodzic cały czas- roslinki wzmacniają łodygi gdy uszą sie uporac z wiejącym na nie wiatrem..
gerand Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 TeHaCjusz, ja napisałem po co on jest, żeby później sam wywnioskował czy musi być włączony czy nie. A co do mieszającego masz racje, zapomniałem o nim, bo w moim małym boxie go nie ma.
DziadekMirek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ilu litrowa doniczka to absolutne minimum dla Ak47xLR(autoFlo) ? I co grozi pomidorom gdy bedzie za ciasno w doniczce?
hempu Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 można od razu po kiełkowaniu wjebać pomidorki do boxa pod lampę ??
dugimobile Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Mam pytanie, jak wysoka rosnie WW bo po 4 tyg wega roslina miała 25 cm a teraz po 6 tyg jest niewiele wyzsza, wczesniej zastosowalem lst.
Gość Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 słabe warunki masz, małe doniczki słabe światło albo cos. ww rośnie 55-130 cm , z wegiem 4 tygodnie to wielkie krzuny powinno porosnąć.
dugimobile Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Własnie nie wiem o co chodzi, warunki dobre donica 10l hps 150w wentylacja itd... ale nie wazne, teraz widze ze temat musze skierowac do szpitala :x
TeHaCjusz Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 dugimobile, może PH jakies lipne, co hamuje wzrost plantów?
Gość Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 bardzo możliwe ze ziemia jest choojowa. Możesz zmienić ale wiąże się to z ostrym uszkodzeniem korzeni. nasiona raczej dobre masz co?
dugimobile Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Nasionka dobre, wczesniej miałem problem z ph. Jezeli ktos jeszcze chce mi pomoc to przed chwila zamiesciłem warunki panujace w boxie wraz ze zdjeciami w dziale szpital cannabis dzieki
Recommended Posts