Mirashpl Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Panowie mam pytanko kiedy moge przyciac szczyt..?? juz maja szczyty srednicy 7 cm...
willu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Pytanko, mam trochę donic 11 litrów, jednak ograniczoną ilość miejsca a sporo roślin, czy mogę np 2 automaty w jednej wysiać ? Czy to jakoś przeszkadza roślinom? Pozdro
Koks Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Przedziel czymś doniczkę np tekturą i będzie ok.
willu Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ale ja juz chce do konca w jednej miec, mam jeszcze plastikowe wiadro z 20 litrow, to moge 2 auto sadzic razem czy nie?
Koks Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ku**a, wystarczyło by poczytać. Nie poleca się sadzenia razem, przedziel czym doniczkę żeby korzenie się nie poplątały i żeby rośliny nie podbierały sobie składników odżywczych, napisałem tektura bo to mi przyszło pierwsze na myśl, ale nie sama tyko zawinięta w worek na śmieci, jeśli nie masz tektury to przedziel czymkolwiek plastikiem prześcieradłem czym ku**a chcesz.
mihipoznan Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Znacie jakieś świetlówki energooszczędne w których jedna ma około 3000lm?
Mirashpl Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Panowie co moze byc nie tak... roslinki nie rosna w gore ale liscie ladnie ida z dnia na dzien sa wieksze.. 4 dni temu przesadzalem je w wieksze donice... odmiana misty a maja juz niedlugo 4 tyg i maja okolo 40 cm ..;/ do czasu przesadzania poszly ladnie w boxie.. ale od tamtego czasu stanely;/
Recommended Posts