Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Gość Byndzek
Opublikowano

Nekromaton, to może być wyschnięty śluz ślimaka, ale pewności nie mam, zapodaj fotę z bliżej odległości, najlepiej makro tego liścia :wink:

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

spokojnie dadza rade :D moje tydzien staly w malutkich doniczkach (takie jak kubeczki) pod mini szkalrenka bez podlewania i przezyly nawet sie rowzwinely troche :D

Opublikowano
Sproboj zetrzec to wilgotna husteczka, nie wyglada to na jakies braki.

:peace:

próbowalem ale to nie jest nalot ani nic w tym rodzaju. to jest jakby 'blizna' na liściu. Nie paniukuje z tego powodu bo tylko dwa takie liscie zobaczylem, ale zawsze warto zapytac :peace:

Opublikowano

Byndzek, z tego co wiem, to za szybkie brazowienie precikow moze byc spowodowane, za duzym stezeniem skladnikow odzywczych w glebie... czyli mozliwe przenawozenie. :peace: a co niedoborow azotu podczas wczesnej fazy flow, to mozna zapodac troche biohumusa - napewno nie zaszkodzi, bo jak wiadomo dobrze, zeby tego azotu jdnak bylo troche poczas flow, a nie zeby odrazu byl on pobierany z dolnej czesci rosliny :wink:

Opublikowano

siemka,

mam do AF Canna PK 13/14 ripen. Jakie polecacie jeszcze do nich nawozy? Zależy mi na silnych topach i ogólnie mocnej roślince pod czas jej życia :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+