Gość Byndzek Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Nekromaton, to może być wyschnięty śluz ślimaka, ale pewności nie mam, zapodaj fotę z bliżej odległości, najlepiej makro tego liścia :wink:
Diesel Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 spokojnie dadza rade moje tydzien staly w malutkich doniczkach (takie jak kubeczki) pod mini szkalrenka bez podlewania i przezyly nawet sie rowzwinely troche
Kanieś Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Sproboj zetrzec to wilgotna husteczka, nie wyglada to na jakies braki. próbowalem ale to nie jest nalot ani nic w tym rodzaju. to jest jakby 'blizna' na liściu. Nie paniukuje z tego powodu bo tylko dwa takie liscie zobaczylem, ale zawsze warto zapytac
Ronaldo Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Byndzek, z tego co wiem, to za szybkie brazowienie precikow moze byc spowodowane, za duzym stezeniem skladnikow odzywczych w glebie... czyli mozliwe przenawozenie. a co niedoborow azotu podczas wczesnej fazy flow, to mozna zapodac troche biohumusa - napewno nie zaszkodzi, bo jak wiadomo dobrze, zeby tego azotu jdnak bylo troche poczas flow, a nie zeby odrazu byl on pobierany z dolnej czesci rosliny :wink:
gwt Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 siemka, mam do AF Canna PK 13/14 ripen. Jakie polecacie jeszcze do nich nawozy? Zależy mi na silnych topach i ogólnie mocnej roślince pod czas jej życia
lampa Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 gwt, Kup nawóz przeznaczony na faze flo, np. Canna terra flores i będzie gitara
Hector Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Mam boxa 30 cm wysokosc i 20 cm szerokosc Jaka tam roslinke moge wstadzic? i z jakiego seedbanku kupic nasionka?dzieki za pomoc
TeHaCjusz Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Hector, jak w boxie h=30cm odliczysz miejsce na oświetlenie i doniczkę to zostanie ci z 15 cm miejsca, po maxie! Lepiej chapnij AF, i rzuć je na OUT.
kamil123 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 witam.mam pytanie ktoś ma jakąs sprawdzoną wode do podlewania pomidrorków z jakiegos sklepu w miare tanią o dobrym ph??
TeHaCjusz Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 kamil123, każda woda mineralna jest lepsza od kranówki.. Nie musi byc jakaś zajebista. Uwierz.
Recommended Posts