Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Słyszałem ze 2 tyg przed scieciem trzeba podlewac jakims specjalnym nawozem, jaki to nawoz i dlezczego? Tak w skrocie to co jeszcze waznego musze zrobic przed koncem uprawy?

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

1. Czy w doniczce 30x15x14 (dlxszerxwys) upchne 3 planty? Planuje drxbb, bb i dr, po jednym z kazdego rodzaju.

2. Czy blueberry i nyc diesel z bestseeds.pl sa autofloweringowe?

Opublikowano

Siemano!

Mam pytanie moja roslinka ma niedobór wapnia. Wiem ,ze mam do wyboru albo kupic dolomit albo skruszyc skorupke jajka. I tu moje pytanie czy ta skorupka z jajka ma byc gotowana czy surowa??

Opublikowano

A ja chciałbym spytać, czy muszę mieć inne żarówki energooszczędne na weg i na flo ? Czy na to i na to mogą być takie same ? I czy tak z 4 żarówki około 20 - 30 W starczą na boks 50 x 35 x około 80 ? Planuję zrobić lepszy box na sadzonki na następny sezon i myślę, że gdy nie będzie on w użytku, mogą tak jakieś automaty rosnąć ;) Big Up ; )

Opublikowano

Jak chcesz uprawiac automaty to znajdz zarówki o cieplej barwie swiatla (2700K itp) -lepsze na wkwitnienie
Jednak najlepsza na krzaczenie sadzonek i klonow jest zimna barwa swiatla (6700K itp) - lepsze na weg
To z kalkulatora:
Powieszchnia 0.175 m2

Minimalnie: 5250 Lumenów
Srednio: 7000 Lumenów
Optymalnie: 8750 Lumenów

Musisz wiedziec ile daja twoje zarowki lumenow, wtedy mozesz oszacowac czy starcza 4 czy potrzeba wiecej.

allegro philips 23W

Ta zarowka ma 1500 lm wiec musialbys ich miec z 5-6 na swojego boxa.
Pozdrawiam

Opublikowano

BMW_23 myślę , że dobrze zrobiłeś ;) Wygląda dobrze :)lipka nie jestem specem w oświetleniu, ale myślę że 400W spokojnie starczy, zresztą masz te przeliczniki lumenów wystarczy sprawdzić ;) A roślin wejdzie Ci tyle ile ich zmieścisz, zależy też czy autoflo czy nie ... Niektóre potrzebują większej przestrzeni inne mniej.

Opublikowano

lolo zajebiste plenery tam masz u siebie fotki eleganckie

a mowisz ze rosliny male, ale to wina pogody bo pewnie u ciebie tez zimno w chuuj a to mocno ich chamuje, u mnie to samo.

Byndzek jak ruszasz z out'em to wrzucaj juz pechy do wody, od przyszlego tygodnia ma juz byc zajebiaszcza pogoda nie ma co czekac zwlaszcza ze juz polowa czerwca

jol :peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+