Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

witam!!

Czy do automatów potrzebny jest nawóz na weg czy wystarczy np florovit i naturalny nawóz?

Jakie oświetlenie zastosować w przypadku gdy w tym samym czasie zaczynam uprawę w automatów i roślin które idą na out?

Chodzi mi o pierwsze 2 tygodnie.

pozdrawiam i przepraszam, że się wciskam :)

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
ile czasu ma byc weg dla Critical mass x NL ?

To zalezy od Ciebie, Ty jestem matka natura w boxie.Na flo mozesz przelaczyc, jak roslina dobije do polowy wysokosci boxa, albo troszke wyzej.Rob jak uwazasz.

Opublikowano

Mam taki problem...

Wykiełkowałem 7 nasion DR-a - wsadziłem je do doniczek - 31.03 3 z nich wyszły z ziemi, reszta coś nie wychodzi ;/

Jak myślicie wyjdą jeszcze?

Opublikowano

mam kostki kokosowe

1 nasiona dawac odrazu do kostek, czy moczyc je najpierw kilka h?

2 jak wsadze nasionko do kostki, to je troche przykryc, czy ma sobie lezec na wierzchu?

3 kostka jest w takim jak by materiale. korzenie sie przez to przebiją w poźniejszym etapie?

Opublikowano

witam!!

Jaka powinna być odległość lampy od roślin? Zawsze jest taka sama? Kiedy zacząć naświetlanie :)?

Z góry dziękuję

Opublikowano

Kiedy wlasciwie zaczyna sie weg ,od wyjscia z ziemii?Pytam bo chcialabym wiedziec czy moge przeloczyc na flo po 2 tygodniach ,wyjezdzam i musze strescic sie z uprawa?

Opublikowano

WItam!

mam problem, w moim boksie strasznie spada temperatura ponieważ znajduje się w piwnicy i powietrze zasysane jest z zewnątrz. Mam boksa o wymiarach 60x60 i wysokości 170. W boksie mam 2 wiatraczki komputerowe wpuszczające, 2 wyciągające i jeden mieszający ustawiony na 5v.Boksa ociepliłem w miarę możliwości styropianem ale temperatura przy lampie wynosi 15-22 stopni nie mówiąc już co bedziędzie zimą lub przy nie włączonej lampie. Jak podwyższyć temperaturę i co zrobić, żeby ocieplić powietrze wchodzące do boksa? regulacja wiatraczków wystarczy czy zrobić jeszcze grzejnik z puszki? Pomóżcie pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+