Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano
Czy roślinka z Autofloweringiem mi wyrośnie na parapecie?? Jakie są na to szanse ??
jak wygranie 6 w totolotku a wiadomo zeby wygrac trzeba grac.Lepiej daj ją na out
  • Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Panowie co z liśćmi i łodygami po ścięciu roślinki, co z nimi robicie ? Nigdzie nie mogę doczytać, wszędzie tylko topy i topy... Przecież w liściach i łodygach również jest żywica. Wypowie się ktoś ?

Opublikowano

elo, mam pytanie , mam 3 wr i 3 akxdr i jutro je kielkuje , jakie oswietlenie dac do autoflow'ow , czy 20/4 bedzie w porzadku ? i z czym wymieszac zwykla ziemie najlepiej przed wsadzeniem do niej kielkow ? z gory dzieki za odp :trawka:

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie. Czy płyta laminowana (taka jak blat biurka), biała, dobrze będzie odbijała światło czy trzeba ją czymś wyłożyć ?

Opublikowano

Sprawdzałes podłańczajac je pod inne gniazdko?Moze cos z termostatem? sprawdz polaczenie bo skoro masz je podłaczone pod jedną wtyczke to przewody od wiatraków musza sie łaczyc.

Opublikowano

Witam!!!

Chcę sam zrobić doniczkę do boksa(60x60) tak, żeby nie marnować miejsca.Mam możliwość zrobić doniczkę o wysokości nawet 1 metra. Tylko czy jest sens?

Jak wielką donicę zrobić na 3-5 ak auto?

A teraz pytanie z innej beczki, czy w takim boksie siatka będzie dobrym rozwiązaniem?

Opublikowano

Powiedzcie mi jak można zasłonić lub zmniejszyć ilość światła, które wydobywa się przez wentylator (8*8cm) z boxa , macie jakieś sposoby?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+