Patrick031 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ale chodzi mi o to, czy zapach będzie rozprzestrzeniał się po całym pokoju. Jak miałem raz 1,7m roślinę to w ogóle nie było jej czuć (na dworze) mimo iż już kwitnęła. Trzeba było się bardzo zbliżyć, żeby ją poczuć.
ruda grazyna Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Witam jaka temperatura i wilgotnosc powinna panowac w boxie??? z gory dziekuje
Gość ED Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Mozna coś zrobić ze złamanym krzakiem ? złamała sie główna łodyga Czy juz tylko do śmieci ?
Gość ED Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 światło odbiło ale tam 2cm nad czarną wstążką jest zaklejona plastrem....a jest tak dziwnie wygięta w lewo bo zapewne złamała sie rano i do wieczora poszła w stronę światła.
coolboy Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 to jak poszła do światła to pewnie będzie żyła i może Ci jeszcze pod złamaniem szybciej odrosty pójdą
Gość ED Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Po sklejeniu oklapła , zobaczymy jak bedzie jutro
Bełcik Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 mialem kiedys podobny przypadek, dosc dyrastyczny i generalnie wszystko bylo spoko tylko na poltora tygodnia mi sie w rozwoju zatrzymala, a w ogole co to takiego jest ??? automat ???
Gość ED Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Tak automat, nie wiem czy sie zrasta czy umiera , zakleiłem i czekam. jeden liść zrobił sie całkiem miękki i wisiał wiec go uciąłem , a reszta wygląda tak jak wcześnie i także nie rośnie. Wiec pewnie będzie tak jak u Ciebie.
Bełcik Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 tylko zeby nie padl bo ja mialem normala na wegu
Recommended Posts