Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Mr.Eko nasiona te dlatego są takie tanie bo to są nasiona drugiego pochodzenia czyli f2 więcej czytać bym proponował pisze to na pierwszej stronie o tym sklepie

Opublikowano

Mr.Eko, jakiegos slabszego HPSa moglbys tam dac zamiast swietlowek.HPS napewno daje lepsze efekty, niz swietlowki, a cenowo oba zestawy oswietleniowe do tego boxa jakos bardzo znaczaco roznic sie nie beda :wink: A i mozesz tam dac wiecej, niz 2 LRy.Wogole jesli mialbym uprawiac cos z AF, to wedlug mnie LR jest teraz najmniej atrakcyjna pozycja, skoro jest dostep do DR, AK, WR........ :peace:

Opublikowano
wedlug mnie LR jest teraz najmniej atrakcyjna pozycja, skoro jest dostep do DR, AK, WR........

dokladnie tak. mozna wsadzic go obok innych odmian i mieszac sobie palonko, ale palenie samego lr2 przez dluzszy czas moze sie znudzic.

Opublikowano

Chce posadzić coś indoor. Myślałem nad nasionkami i padło na white-russian-automatic

Czy ktoś może mi powiedzieć czy to są nasionka regularne ? Czyli ,że to jest loteria czy trafie na kobietę czy faceta czy wszystkie dają identyczne plony z thc. Proszę o powiedzeniu czy muszą mieć jakieś specjalne warunki?? czy wystarczy lampa sodowa i dobre nawozy?

Opublikowano

Tak to są nasionka regularne, ilość plonów jak i zawartość THC w nich zależy głównie od tego jak będziesz się zajmował roślinką. Lampa sodowa i dobre nawozy wystarczą, no i sporo wiedzy którą możesz uzyskać między innymi z tego 4um ;p

Opublikowano

Jestem początkujący ale postaram się jak mogę. Mam jeszcze pytanie , czy moge autoflow sadzić jedynie w okresie kwietnia czy moge nawet teraz? Czy pora roku ma jakiś wpływ na roślinki autoflow indoor?

Opublikowano

wczystkie rośliny indoor możesz sadzić kiedy chcesz wkącu je sadzisz w pomieszczeniu pora roku niema znaczenia chyba że chcesz je dać na out to jeszcze jest zawcześnie w połowie kwietnia można zacząć je kiełkować

Opublikowano

Nie chce ich przesadzać na outa. Zastają w środku. Ile musiał bym kupić nasionek auto? Bo biorę white russian. 10 wystarczy ? Ile z tych nasionek powinno mi wykiełkować i ile z nich mogą być facetami?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+