Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Wymiary podam jutro bo nie mam zadnego przyrzadu do mierzenia pod reka a jestem zbyt zmeczony by szukać.
Dzięki za szczere chęci, ale pisząc w tym temacie chcialem sie dowiedziec czy warto inwestowac wogole w te cfl-y czy lepiej dac sobie spokoj z nimi. HPS narazie odpada cuz, moj box jest za mały musialbym zbijac temperature co wiaze sie z wieksza iloscia wiatrakow, to juz wole nowego boxa całkiem zrobic
a aktualnie nie jestem ''na swoim'' takze wszystko musi być zorganizowane aby nie bylo przypalu w domu, musi to działać cicho. Dlatego prosze o odpowiedz czy ktos uzywał CFL o duzej mocy (125-200 bo takie mnie interesują) i czy może powiedzieć coś na temat tego czy cena jest wprostproporcjonalna do wydajnosci. NIe chce sie sparzyć, a nie ukrywam ze mam gula gdy widze jak z af typek wyciaga 40g pod CFL150. Dlatego pytam tutaj, bo to bylo na zagranicznym forum...jest mało opini o tego typu oswietleniu na rodzimych forach.

Wymiary boxa podam jutro.sorry dzis nie dam rady

Opublikowano

Wymiary mojego boxa

wysokość 55cm

długosc 40cm

szerokosc 25cm

jestem gotowy nowego boxa zrobic kupić cfl np 125 W. Bardzo mało opinii o tych świetlowkach jest.

Opublikowano

muszą być! i to duże. jak byś nie miał żadnej dziury, to byś miał bagno. Poczytaj forum, zobaczysz kilka podstawowych i ciekawych informacji.

Opublikowano

tzn z innym miejscem dla klonów nie było by problemu :) tylko właśnie czy teraz nie wyszło by to na gorsze dla rośliny. Ale skoro mówisz, że z rośliną będzie ok to luz :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

WItam.
Jak zakończyć uprawke? Chodzi mi ot to czy wyrwać pomidorka z korzeniami i zawiesić do góry "nogami"? Czy uciąć przy ziemi czy może każdą gałęź z osobna uciąć i podwiesić?

A tutaj 3 z moich 6 pomidorków. Mają najwiecej brazowych włosków i dość sporo białych trichomów ( chyba tak to sie pisze;p ). Jutro Ripen prawdopodobnie bede juz mial.

pytanko:
Lać już jutro ripen? Raz starczy? po jakim czasie od Ripenu flush i ścięcie?
Proszę o szybką odpowiedź...wielkie dzięki.
Pozdro.

Opublikowano

a ja mam takie pytanie: temperatura w moim boxie wynosi 29stopni w cieniu, a wystawiona na światło lampy sodowej 150W pokazuje stopni 41. czy te parametry są właściwe, czy może powinienem wymienić lampę na 100-kę? rozmiar boxa to 50x50x100.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+