Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

to zależy jak duży masz boks, ale moim zdaniem już czas. 4 tygodnie to przy prawidłowym rozwoju to wystarczająco długi weg.

a twoja roślinka bardzo ładnie się rozwija

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

to zależy jak duży masz boks, ale moim zdaniem już czas. 4 tygodnie to przy prawidłowym rozwoju to wystarczająco długi weg.

a twoja roślinka bardzo ładnie się rozwija

Boxa mam 130cm - doniczka i oswietlenie to pewnie z 80cm zostanie, mocno ja trenuje od poczatku bo boje sie ze w boxie sie nie wyrobi, tagze od jutra zaczynam oswietlanie 12/12. Jeszcze jedno pytanie czy nawoz na flo od razu lac po nawozie na weg? Bo to beda inne nawozy niz na weg i zastanawiam sie czy raz nie przelac troche sama woda o ph 6,5-7,0 i potem na woz na flo

Opublikowano

elo szybkie pytanie chce na krotko spiac zarowe z kablem, mam trzy kolory zolty, niebieski i brazowy, ktory przymocowac do boku a ktory do dolu zarowki? Wiem ze glupie ale nie ma wyjscia, objechalem w chooj sklepow i nigdzie nie maja koncowki. Zarowka uvb.

dobra juz mam

pozdro....

btw ile mozna naswietlac rosline zarowka uvb? troche poczytalem na haszyszu ale co rolnik to inna metoda

Opublikowano

Siema, mam w boksie 5 bwxc mają już 11 dzień, niepokoi mnie że się tak wyciagneły, podaje niżej link do fotek, co o tym myslicie?
lampa hps 150w
2 wiatraki 12x12cm

Opublikowano

hejka, domyslam sie ze jeden z tych wiatrakow to mieszający, ale nie jest zle spoko, jak mozesz to opusc lampe niżej, ale uważaj na temp.

Opublikowano

zestaw-do-uprawy-growbox-hps-400w-akcesoria-promo

Co o tym myślicie? Opłaca się? Poluję (już dłuższy czas, były małe komplikacje) na jakiś dobry, gotowy zestaw, co prawda myślę o czymś większym (np 100x100x200), oświetleniem 600W (MH na wega i HPS na flo), dodatkowo w tym zestawie nie ma cooltube.

Z drugiej strony nie wiem, czy warto dopłacać drugie tyle, żeby mieć taki na przykład taki zestaw:

Dark Street 120 II - ZESTAW MINI

-Wyposażony Box uprawowy 120 x 120 x h180cm 
Zestaw zawiera:
. box: DarkStreet 120 v2
. oświetlenie: lampa HPS GIB 600W Flower Spectre z zasilaczem magnetycznym i odbłyśnikiem alu. tekstura + akcesoria
. wentylacja: wentylator promieniowy 420m3/h, filtr węglowy Eco 360-480m3/h, przewód wentylacyjny miękki
. wyposażenie dodatkowe: easy rolls, timer mechaniczny
Aby poznać dokładne parametry zestawu kliknij na zdjęcie.

Zestawy nie są okablowane, nie ma w nich doniczek etc

Mam w planach trzymać tam 4-6 dużych, dorodnych Pań. Teraz leci mi mój 3 sezon na out, ale w indoorze nie mam jeszcze doświadczenia, więc z góry dziękuję za wszystkie porady

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam pytanie ile roślinek do takiego pcbox'a zmieszczę?

na pewno Royal dwarf i diesel rider jak myślicie jeżeli bym sie uparł to i trzecia roślinka dałaby radę ?
bo mam w zanadrzu jeszcze :
annapurna AF
White widow AF
Gnomo AF
Cobra AF
NL AF
Oczywiście wszystkie feminizowane
Lumenów 5040
doniczka około 8L
Nawozy GHE :Florabloom, FloraGro, Ripen.
Fotoperiod:20/4
Box zrobiony z wkładem serca i pracy;)
Na razie box jest w fazie testów bez roślin. wszystko pracuje :
Lampy.. wiatraki.. higrometr.. Po jednej dobie będe widział temperatury max i min. pestki royal dwarf'a i DR już w wodzie. Pozdro

jest to pcbox wymiary 20cm -szer 45 cm -gł 45cm- wys

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+