Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

wójek rośliny poparzy wtedy kiedy temperatura będzie za wysoka. Do 30st Celsjusza najlepiej nie przekraczać. Zmierz przy wierzchołku roślin. Właściwie to o jaką lampę chodzi ?

Co do ścięcia to zależy od odmiany. Pokaż zdjęcia, ocenimy. Ewentualnie 80% brązowych włosków. Ale z drugiej strony kupujesz lupę to chyba chcesz wybrać idealny moment na harvest ?

Lupa 12x powinna być ok.

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

kiedy ścinać?

to z temp to odpowiadalem komuś tam.

ale tak sie składa że też mam hps600W i kiełkującą rośline w doniczce.

zastanawiam sie kiedy ściąc te northern light 2sz. 2mc temu przełączyłem lampe na 12/12.

są kwity włoski 5-10mm białe i pare brązowych.

a te małe kropki trichomy wyglądają na przezroczyste.

nie mam cyfrówki.

jak to sprawdzić liście będa błyszczeć? kolor trichomów zobaczę gołym okiem? lupe kupie dopiero w nastepnym tygodniu.

urwać 1 kwiata i spalic?

Opublikowano

Posiadam boxa 27x60x60 z kartonu. Na taki box przypada 8100 lumenów. Czy jak zamontuję lampę HPS 100W - 8800 lumenów to nie będę miał kłopotów z temperaturą lub czymś innym?

Opublikowano

Do boxa z kartonu to lepiej świetlówki niż HPS, możesz pożar wzniecić, chyba żebyś jakieś efektywne chłodzenie do niego zamontował :) Proponuję zbić jakiegoś bardziej twardszego boksa

Opublikowano

Heh ok. A ortalion by się nadawał? Posiadam coś takiego

mm2s_szafka_na_ubrania_garderoba_turyst_xx1427
Jeżeli to dalej nie będzie materiał na boxa to zabieram się za budowanie

Opublikowano

ile jeszcze czekać? Triochomy wydaja się jeszcze przeźroczyste więc chyba jeszcze za wcześnie? A roślinka to White Russian AF. To moje pierwsze panienki i trochę karłowate ale przynajmniej coś będzie :)

Opublikowano

Witam box 500 w hps wymiary mniej wiecej 100x100 maks 130x130.
Chce kupic 2 odmiany. Mysle o sativce i indyjce. Zeby bylo czuc roznice.
Chce rowniez zeby wzrost byl dosc szybki a jakosc najlepsza, najprzyjemniejsza, plon duzy, podobny czas kwitnienia- czas zbioru. itd wiadomo o co chodzi.I zeby bylo w miare latwo uprawiac.

Ogolem chce raczej kupic na sztuki. Sklepy o ktorych mysle to:

jack herrer
bluebeery
c99 x super silver haze
ale nie wiem co wybrac a moze cos innego.
Czy autoflow jest zawsze loweryderem ?

Killer Queen
Fruit Bowl
Co byscie wybrali ? Podobnie do mnie ??

Opublikowano

Ja od siebie mogę zaproponować JH i WW dwie zajebiste odmianki i do tego jakiegoś automata co by się czas nie dłużył w oczekiwaniu na plon :D
Aha i polecam nasz forumowy seedbank znajdziesz w nim napewno coś dla siebie :)

Pozdro

Opublikowano

Witam posiadam dwa automaty diesel ryder x lowryder mają po 20 dni sa damkami ale jeszcze nie kwitna w ktorym tygodniu automaty zaczynają kwitnąć???

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+