UciułanyGiecik Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam Gdy zrobie doniczke z pudelka po soku to powinieniem pod spodem zrobic jakies dziury albo cos podobnego :?: pozdro :]
Dronabinol Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam Gdy zrobie doniczke z pudelka po soku to powinieniem pod spodem zrobic jakies dziury albo cos podobnego :?: pozdro :] mozesz, niemusisz, jak bedziesz podlewal madrze i z glowa to i dziury niepotrzebne, zreszta podejrzewam ze i tak bedziesz za jakis czas przesadzal krzaka.
adriansza Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 pytanie byc moze naiwne, ale biednych ludzi nie stac na wyrzucanie pieniedzy w bloto, wiec pytam. Czy ten wegiel nadaje sie do filtra wlasnej roboty? wegiel_aktywny_0_5kg_siatka_aqua_nova sam kupilem taki wegiel i wpakowalem czy sie nadaje dowiem sie gdzies za miesiac ale wydaje mi sie ze tak bo wlasnie takie granulowane wegle najlepsze sa do powietrza gdzies to w necie czytalem, a moze ktos wie czy ziemia do paproci z nawozem startowym nie spali mi kiełka?? kupilem taka bo podobno bardzo duzo powietrza trzyma zreszto teraz to juz i tak ziarka w niej siedza:P a myslal juz ktos zeby odciac dno w sloiku i zrobic cooltube??
DziadekMirek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 slyszalem ze najgorsza ziemia do kielkujacych pestek to wlasnie taka z nawozami. ktos tu na forum opisywal jak mu spalilo roslinke. I nie polecal. I kilka razy o tym czytalem. Najlepsza zwykla, uniwersalna.
adriansza Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 oby sie nie spalily narazie to juz cos tam widac ze wychodzi z ziemi
r4d3x Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Panowie taki pytanko mam. Zostało mi pare nasion z OP i mam zamiar coś zasadzić w pcboxie. Czy mogę zasadzić je w 5-7 litrowych doniczkach i po 10-12 dniach na wegu dać je na flo? Jeżeli tak to po jakim czasie pokażą płeć? I po jakim czasie mając je na 10-12 dniowym wegu moge spodziewać się zbiorów? w 60-70dniach się zmieszczę?? Edit: Box będzie mial wymiary 55wys x 25 szer x 70 dł czy mogę do pokazania płci trzymac je w 2-3 litrowych doniczkach a po pokazaniu przezucic do 5-7 litrowych bo chce miec 2-3 babki i posadzic na poczatku 5-6. Czy macie jakis inny pomysł??
adriansza Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 jak mialem 4 lr to i tak z miecha dluzej rosl pod 20 swietlowkami20w-36w ale ogolnie byla zla wentylacja chyba co moglo byc przyczyna tego stanu? topy nie byly za wielkie moze stres spowodowanym przenoszeniem albo wentylacja temperatura wynosila jakies 30 stopni, nie mialem tez zadnych super nawozow z hempa tylko zwykle polskie
skun91 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 słyszałem kiedyś ze jak do nawilzacza wleje sie wode z syfonu taką mocno gazowaną to będzie tak jak Co2 czy to prawda czy to po prostu bzdury bo chciałbym zrobić coś takiego w boxie
adriansza Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 lepiej kup z allegro dezodoranty z co2 do akwarium jakies 20zl za 1 litr co2
Pentax Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Pytanko. Mam 2 sadzonki LowRyder #2 mają dopiero jeden dzień od wsadzenia do ziemi. Trzymam je na razie w "menelskich" kubeczkach. Później przesadzę oczywiście. Proszę powiedzieć jak często i ile podlewać ?
Recommended Posts