AligatorOzi Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) triche wystrzelilo je w gore 😄 a miala indica przewazac 😄 zaczynaja kwitnac. Edytowane 10 Czerwca 2023 przez AligatorOzi 3 Cytuj
Esned Opublikowano 10 Czerwca 2023 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Tak trochę je wystrzeliło 😅 najważniejsze ze zdrowe 😎 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2023 @Esnedoby to sie skonczylo bo lampa zaraz na maxa 😄 Są troche smutne bo zapomniałem je podlać 😄 Zdrowe a wciaz sama woda i raz na półtorej tyg dam trochę calmag. zadziwia jak zwykle biotabs choć tym razem z batmixem 😄 Cytuj
Toksyna Opublikowano 10 Czerwca 2023 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Bio Tabs = bezproblemowa uprawa😁 Na ile % mocy masz lampę? Może przez to się tak rozciągnęły? Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2023 @Toksyna zawsze na 100 jest. Kontroluje tulip odleglosc. Co do odleglosci jest ok jest Prawie na minimum żeby nic się nie spaliło. Po prostu maja vigor po zmianie na 12/12 Cytuj
Rysiu Opublikowano 17 Czerwca 2023 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Jak się kwiaty pierwsze pojawiają, to jest piękny widok 🙂 Ale chyba by im się przydało jeszcze ze 100W na taką powierzchnię. Albo 50 chociaż. 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 17 Czerwca 2023 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Ta z przodu jasnozielona trochę marnie wygląda przy pozostałych. Poza tym elegancko👍 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2023 @Rysiu wiem ;( myslalem o zeusku 250W ale mam inne wydatki, prędzej filter bym zmienił po tylu latach bo zaczyna przepuszczać zapachy. jak na 100W to i tak zwykle dobre wyniki, więcej nie trzeba bo za dużo będę palił 😄 @Toksynaniedlugo zapodam jej donice pod spod by wyrównać przy swietle. na początku było dla niej za wiele i nie potrafiła przyjąć takiej dawki biotabsow z batmixem stad opóźnienie co do reszty albo trafiła się słabsza pestka. 3 te same a się różnią 😄 Cytuj
Recommended Posts