matittjah Opublikowano 13 Grudnia 2022 Opublikowano 13 Grudnia 2022 heja wszystkim, Mona o mała podpowiedź? z czego najlepiej zrobić boża i najłatwiej z domowych materiałów? z góry dzięki Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 13 Grudnia 2022 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Nie ten dział proszę pana Cytuj
Pablo Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 10 godzin temu, AligatorOzi napisał: Nie ten dział proszę pana Ali... inne skasowałem 🙂 Upraszczam forum, takie tematy po jakimś czasie będę wrzucał do archiwum. 19 godzin temu, matittjah napisał: z czego najlepiej zrobić boża i najłatwiej z domowych materiałów? z domowych ? Jaką powierzchnię masz do dyspozycji i jakie oświetlenie, lub jaki budżet na to ? Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 (edytowane) @Pablo Właśnie zauważyłem za bardzo mało tego… ale wciąż myśle ze tamten dział odpowiedniejszy takie pytania niż aktualne grow w indor 😄 @matittjah Zboża to chyba na polu nie w domu 😄 Moj pierwszy był w kartonie, obłożony folia ta co utrzymuje ciepło i odbija, ledy z Amazon 40W i wiatraczek tez najtańszy. Grow spoko ale Bloom już śmierdziało i brakło więcej W wiec poszły na okno 😄 wciaz uwazam ze o wiele łatwiej kupić boxa nie są drogie, odbija o wiele lepiej światło, utrzymuje zapachy i łatwiej cokolwiek zamontować, więcej logicznych otworów na wszystko co potrzebujesz. jak nie to kombinuj z szafa, można odkupić od kogoś tania używana ale to i tak podobna koszty co box Edytowane 14 Grudnia 2022 przez AligatorOzi Cytuj
Pablo Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 W dniu 14.12.2022 o 11:57, AligatorOzi napisał: Właśnie zauważyłem za bardzo mało tego… ale wciąż myśle ze tamten dział odpowiedniejszy takie pytania niż aktualne grow w indor 😄 sorry dopiero później ogarnąłem historie moderacji 😄 1 Cytuj
Recommended Posts