-
Kanał aktywności
-
28
Led 36W DIY, PC Box 0,08mkw, nasiono z palenia
No i jeszcze te białe zimne są jednak za zimne. Na ciepłych 3500k lepiej rośnie chyba. Na następny raz zrobię panel bez tych cob i dam mix power ledów białych ciepłych i zimnych, zamiast tylko zimnych cob. -
-
28
Ładnie ładnie niech rośnie 😁 -
28
Heja. No to upik. Dzień 35. Topping raczej się udał, chociaż był dość późno robiony. 2 szczyty lecą na boki ale i tak jeszcze 2 się pojawiły dodatkowe, które przy naginaniu potem się ułamały. Przynajmniej 1, no to drugi też oberwałem żeby wyglądało symetrycznie. Ale potem i tak 2 dodatkowe spod spodu wylazły więc nadal są 4. Zakwitła sama po 20 dniu więc to zapewne auto. Do dzisiaj miały 18/6 światło ale od jutra zmieniam na 12/12. Te małe doniczki to nie był chyba najlepszy pomysł na początku. W sumie w 21 dniu były nie za duże. Od razu powinienem jedno nasionko wrzucać do docelowej. Tak zrobię następnym razem. Była by już znacznie większa. No i nie doceniłem ilości ziemi w tej dużej doniczce i trochę za mało wody dostawała. Przesuszyła się lekko. Potem jak jej raz litra ponad wlałem to odżyła. Zobaczymy jak to dalej pójdzie. Na razie dostała 2 razy canna grow. Trochę pociemniała. Teraz pójdzie woda a potem canna bloom. No i PK później. Taa. Jak wyjąłem ją z wiadereczka to się wszystko w kupie trzymało, cała ziemia. Także dobrze wypełniły. To wiadereczko to jednak jakieś 0,7l miało jak potem odmierzałem ziemię. Ale i tak za małe. Korzenie szybko dotknęły ścianek i roślina zwolniła. Już tak nie będę robił. Od razu docelowa donica. A przynajmniej nie takie małe wiaderka, jeśli będę chciał potem przesadzać.- 3
-
-
-
28
Jak wyglądała bryla korzeniowa w 21 dniu przy przesadzaniu? Wypełniła te wiaderka 0.5l? -
-
-
-
-
-
Recent Achievements
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.