Rysiu Opublikowano 6 Stycznia 2023 Opublikowano 6 Stycznia 2023 (edytowane) Noooo. Rozmiar robi wrażenie. Widać, że potrzymane do samego końca, prawie wszystko z liści wyciągnęły. Te krople to żywica? Jak z pleśnią, bo widzę na tym jednym zdjęciu, że coś tam zaatakowało lekko. To ile tam w końcu boxów miałeś i jakie lampy, bo się trochę pogubiłem. Nie miałeś przypadkiem relacji na innym forum? Coś kojarzę podobnego. No w chu. fajnie wyglądają. Naprawdę kozak 🙂 Edytowane 6 Stycznia 2023 przez Rysiu 1 Cytuj
Pablo Opublikowano 7 Stycznia 2023 Opublikowano 7 Stycznia 2023 @MrSmokeWeedgratulacje, zgłaszaj się do mnie po nasiona 🙂 teraz tylko bardziej HPS czy LED ten growlog ? Cytuj
MrSmokeWeed Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) W dniu 6.01.2023 o 16:08, Rysiu napisał(a): Noooo. Rozmiar robi wrażenie. Widać, że potrzymane do samego końca, prawie wszystko z liści wyciągnęły. Te krople to żywica? Jak z pleśnią, bo widzę na tym jednym zdjęciu, że coś tam zaatakowało lekko. To ile tam w końcu boxów miałeś i jakie lampy, bo się trochę pogubiłem. Nie miałeś przypadkiem relacji na innym forum? Coś kojarzę podobnego. No w chu. fajnie wyglądają. Naprawdę kozak 🙂 Dzięki Rysiu Generalnie zawsze trzymam długo, tne kiedy są bursztynowo-mleczne lub bursztynowe. Takie preferancje - dużo bursztynu =narkotyczny high Co do plechy to nie wiem nie zauważyłem nigdzie przy trymowaniu z moją wentylacją to raczej nie możliwe te na foto mogły leżeć śćięte z dwa dni w kartonie bo zapierdol był i tak nie za bardzo był czas żeby to zrobić szybko i sprawnie. Topy zdrowe grubo zalane żywicą. a liście to odpad wieć jebać. I tak Rysiu te krople to żywcia w czystej postaci, paluchy się ostro kleją wystarczy sobie pokruszyć rącznie topa do lolka ;D Jutro zapodam fotki tematu co mi się ostał po kosie. Boxów miałem 3 tematu trochę wyszło, średnio z boxa około 600g ~1800g+/- łącznie A co do GL na innym forum to nie,nie miałem od początku sobie lece z tematem tutaj i pewnie już tak zostanie W dniu 7.01.2023 o 14:20, Pablo napisał(a): @MrSmokeWeedgratulacje, zgłaszaj się do mnie po nasiona 🙂 teraz tylko bardziej HPS czy LED ten growlog ? Dzięki Pablo ,tym razem tak samo jak było czyli 2 x hps i 1 x led w jednym temacie żeby się za dużo z tym nie jebać :D Już mogę zdradzić że box led 12szt Orange Summer / od dziś 1 dzień FLO po indukcji. box duży hps 12szt Strawberry Diesel Cookies / od dziś 1 dzień FLO po indukcji i box mały hps mix odmian jeszcze na Vegu 3x Mint Choco, 2x Merry Berry, 2x Amnesia Lemon, 2x Strawberry Diesel Cookies - Taki spoiler GL który na dniach się pojawi. Plan był taki że w każdym boxie miał być jedna odmiana ale były problemy z Mint Choco i jest jak jest ale o tym wszystkim juz wkrótce. Temat można wrzucić do zakończonych - na dniach dodam jeszcze tu jakieś fotki weedu. Edit Foto co zostało ; Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW Edytowane 27 Marca 2023 przez MrSmokeWeed edit:foto 1 Cytuj
Recommended Posts