-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Z outdorem to już dałbym sobie spokó na ten sezon. A prezent fajny 🙂 -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Z wrażenia nie dodałem fotki 😛 Jeszcze przy okazji pytanie, jest sens startować jeszcze z jakimś outdoorem z zestawu? Zastanawiam się nad snow russian albo Bruce banner, po 1 pestce. -
Jestem pełen podziwu, wczoraj paczka za relację dzięki @Macky ogarnięta, właśnie ja odebrałem - i powiem wprost PETARDA. Czapka, smyczka, młynek, tacka, zapalniczka, brelok, baletki, wlepy, koszulka (szkoda, że M, bo mam xl 😛 ) Bruce banner ak, snow russian, auto northern xl, rude bud xtreme, wszystko po 3 pestki 😮 I na koniec coś, czego się nie spodziewałbym kompletnie - maseczka xD Ale myślę że sprawdzi się u mnie jako pomoc w zasypianiu, będę na oczy zakładał 😄 Tak czy inaczej, mega paka od najlepszego sklepu thc-thc.pl ! Dzięki wielkie! -
Pytanie na dziś - Polecicie jakiś waporyzator do suszu? Nie przepadam za dymem w jakiejkolwiek postaci, jakoś nigdy nie nauczyłem się palić fajek 😛 Stąd pytanie o waporyzator, albo może jakiś podgrzewacz suszu? Sprawdza się u Was jakiś konkretny model? Z racji ograniczonego budżetu, szukam czegoś tańszego, ale może tańsze wcale nie będzie gorsze? -
Przez Macky · Opublikowano
Poprawiłem tytuł twojego tematu bo "Pytanie" brzmi mało treściwie. Co do wyboru odmian to kwestia twojej wiedzy o uprawie, bo automaty same zaczną kwitnąć a sezonom musisz zmienić cykl świetlny żeby zaczęły kwitnąć. I teraz pytanie moje czy takie podstawy uprawy już znasz?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts