Sherbet, Strawberry banana fast od tanie sianie. 2x killer kush Fast od Sweet seeds/ lumatek ats 200pro
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Dokładnie i to przecież ja powiedziałem że ta witryna jest do kupienia bo chociaż THC-THC trzyma fason i poziom 😉 i dokładnie jak ktoś nie potrafi pilnować takich rzeczy to jego problem. A poza tym jak chłopaki by tego nie przechwycili to wątpię żeby ktoś to lepiej prowadził 💪👍 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Pięknie mordo 😉👌 -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Dzien 53. 17 od przełączenia na flow. Wyciąłem troche lisci wiatrakowych by odsłonić dolne pąki. Buch z wami 😊 20251112_163808.mp4 -
Przez Macky · Opublikowano
Dokładnie to właściciel domeny marihuanaforum.pl jej nie opłacił na czas i automatyczny system portalu z domenami AfterMarket ją przechwycił. Tam też ten portal zrobił aukcję. To że ona była tam na aukcji to ja się dowiedziałem tutaj na forum i dałem cynk dla thc-thc, który przystąpił do aukcji i ją wygrał. Teraz jest tam blog konopny i link zarówno do forum trawka jaki i sklepu thc-thc. Pilnowanie takich spraw jak przedłużenie domen to świętość a jak ktoś nie potrafi tego pilnować to musi ponieść tego konsekwencje bo automatyczne systemy przechwytujące domeny robią to w sekundy po jej wygaśnięciu. -
Przez kolober · Opublikowano
Elo 👊 Dzisiaj jest 19 dzień od flipa i pojawiły się już widoczne kwiatostany i myślę że jak na razie fajnie to idzie i może wyjść całkiem fajny wynik 👍😁 🔥
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts