Sherbet, Strawberry banana fast od tanie sianie. 2x killer kush Fast od Sweet seeds/ lumatek ats 200pro
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Siema. 40 dni życia za nami. Wszystko przebiega poprawnie. Warunki bez zmian. Rośliny zróżnicowane bo każda z innego sortu. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Zawies to na nitkach czy innych sznurkach i niech się suszy. Daj temu 4-5 dni. -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Podpowiesz, jak się dalej tym zająć? Zostawiłem na noc na sicie, zrobić z tego jakieś "kulki"? -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Ktoś musiał podjąć męską (i oby słuszną) decyzję, poszła kosa w ruch 😛 I w sumie też dobrze, bo na jednym pąku pleśń się pojawiła, jednak powietrze i generalnie pogoda nie rozpieszcza... Teraz jeszcze będę wdzięczny, co i jak dalej, póki co ściąłem na takie kawałki i poszło na sito do suszenia. Nie będzie tego nie wiadomo ile, ale jak dla mnie, wystarczy pewnie na rok 🙂 Jeszcze tylko dwa pytania mam - czy Admin przeniesie temat do zakończonych i czy taka relacja kwalifikuje się do otrzymania jakiejś paczuszki? 😄
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts