Trust Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Opublikowano 22 Marca 2022 @AligatorOzia jak pachnie żona każe mi brać prysznic jak wracam z "pokoju" :D 1
Rysiu Opublikowano 22 Marca 2022 Opublikowano 22 Marca 2022 Zajebisty ten purple skunk. Kolorek ma mega 🙂 Jak ten cheese pachnie? Mocno śmierdzi? To wszystko big seedbank?
Trust Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Opublikowano 22 Marca 2022 @Rysiu tak wszystko big seedbank. Purple skunk na żywo kolory sa naprawdę piękne! Mimo mlecznych i suszenia w piekarniku byłem nieźle zaskoczony samplem.Cheese pachnie właśnie dla mnie super, tak owocowo-limonkowo póki co- najbardziej intensywnie- nie mogę się już doczekać 1
AligatorOzi Opublikowano 23 Marca 2022 Opublikowano 23 Marca 2022 U mnie tak samo z cheesem. Bardziej cytrusy niż cheese. Zdziwisz się jak dobry jest. W ostatnim boxie cheese wyszedł mi najlepiej i najszybciej była gotowa.
Trust Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Opublikowano 23 Marca 2022 @AligatorOzino mi się podoba od samego początku. Powiedz mi jeszcze, czemu na liściach jest dużo brązowych a w innym miejscach nie? Jak to kwalifikować do scinki? Dziś wstawiłem cheese w ciemne miejsce. Chyba już czas bo dużo małych liści przytopowych już usycha o gnije i boję się żeby plecha topów nie złapała. Wilgotność 30-40% i tak zastanawiam się czy nie ciąć jutro czy czekać do tego weekendu..poradzcie cos
AligatorOzi Opublikowano 23 Marca 2022 Opublikowano 23 Marca 2022 Mówisz o bursztynach? Na liściach więcej niż na topach? To trochę dziwne ;D sprawdź na dolnych bobach ale nie na popkornie. Albo moja metoda, popatrz na czubki bobow i jak widzisz ze są dojrzałe ze już nie rosną, wielkość zadawalajace to można ścinać. przytynij wiatraki i o tym co się martwisz i daj do ciemni jeśli chcesz.
Trust Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Opublikowano 23 Marca 2022 @AligatorOzija ogólnie za dużo myślę i się martwię- tak wiem to zło. Poszły dziś do ciemni, jutro albo pojutrze będę ciął cheese. Ostatnio mam za dużo stresu, muszę zacząć kurację THC
AligatorOzi Opublikowano 23 Marca 2022 Opublikowano 23 Marca 2022 Zło może nie czasem lepiej dmuchać na zimne. Ale jak nie liczyłem dni przy poprzednim grow to jakoś łatwiej było, daj im żyć i bądź cierpliwy ;D ja co do ciemni to tak… 4/10 rosiek działa, reszta nie widać różnicy. mysle ze lepiej dać im dłużej światło i sama wode lub bez wody. Albo jeden dzień przedłużyć noc i potem 2 dni na slonku. Muszę wypróbować to, dać im szok ale jescze energie
Trust Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Siema załoga! Trwają testy Cheese: po 6 dniach suszenia: 45g Purple skunk po 6 dniach suszenia: 35gr Amnesie w niedzielę idzie na 5 dni ciemni i muszę ciąć chodź uważam, że za szybko. Cheese wciska w fotel a purple daje kopa energii :) Amnesie: Purple skunk przed scinką. Kwiat Cheese: Mój faworyt ws. koloru Purple :) 4 1
Rysiu Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Ale bym tego cheesa odpalił 🙂 A purple skunk bardziej jak black skunk 🙂
Recommended Posts