Trust Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2022 (edytowane) @Creso Pamiętasz który to dzień :D ?To automaty? no to mówisz warto jeszcze robić topping ? ;) niech trochę odbiją bo przyhamowały jakoś to cykne, warto spróbować Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Trust
Creso Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Był to sezon z tego co pamiętam a odmiana to BubbleGummer... chyba 😅 za jakieś 2-3 tyg. zaczną ci kwitnąć więc jest czas na ostatni trening
Trust Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2022 Właśnie co innego sezony, a co innego automaty- tak mi się wydaje. Tak czy siak coś przytnę i nagnę jeszcze no zobaczymy co z tego będzie.
Creso Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 wiadomo na automacie dużo nie zdziałasz a na sezonie większe możliwośći
Trust Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Opublikowano 1 Lutego 2022 Siema załoga Dzień 28 z życia panien. Ewidentnie amnesia przoduje co było widoczne już przy kiełkowaniu. Dostają samą wodę bo ciemne jak cholera. Dość spora temperatura czasami dochodzi do 31 ale zbijam na 29, wilgotność 60. Zauważyłem włoski, więc to chyba już panny zaczęły kwitnąć. Nie wiem w sumie czy to już traktować jako pierwszy dzień flo? Nawozów chyba nie ma sensu lać jeszcze na kwitnienie? Chociaż zastanawiałem się czy nie rzucić im 1/2 dawki. Na 3 liściach cheese pojawiły się plamy ale są już od dłuższego czasu. 6
Creso Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 ładne zieleń 🙂 możesz je jeszcze naginać na spokojnie
SweterSwet Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 Sprawdzałeś ile stopni ma ziemia czy się czasem nie gotuje od koksu!?Cupnij kiedy przy nich poodginaj by odrost nie robił cienia drugiemu .np.liście wyższego chowaj pod dolnego .Jak na pierwszy raz to rozprawiczyłeś się całkiem dobrze.Brawo!
Trust Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Opublikowano 1 Lutego 2022 Ogólnie to je naginam ale szybko odrastają 😁 no i sporo toppingu było. Temperatury gleby nie sprawdzałem, uważam że póki rosną i nie sprawiają problemu to uważam, że nie ma potrzeby Jeszcze dostaną trochę naginania ale box 80x80 zaczyna się już ciasny powoli robić 😆
Trust Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Opublikowano 7 Lutego 2022 Siema. Dzień 34 Chyba głodne, dostają po półówce zalecanej dawki Canna Terra Flores. Widać, że mało bo nawet troszkę nie przypalone Od teraz co drugie podlanie pełna dawka szprycy. Takie pytanie, w informacji od producenta CANNA PK 13/14 pisze, żeby podawać tylko raz? Czemu? nie ukrywam, że wolałbym częściej 2
Recommended Posts