Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

4 Dzień Flo

Korzenie wyglądają strasznie marnie, myślałem nawet czy nowych pestek nie kiełkować, idzie to wolno strasznie, góra wygląda nie tak tragicznie, wczoraj zacząłem leczenie, zobaczymy za tydzień co z tego wyjdzie.

@Cresou mnie niestety taka bida z korzeniami ;) large.Honeyview_20220209_075429.jpg.523b0c76c06cf122a7494b241b6475ac.jpg

large.Honeyview_20220208_161302.jpg.65359c22e6f1ec0416deea6f6427e0a4.jpg

• Like 1
  • Sad 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Dawałeś im ten swój specyfik o którym nie chciałeś powiedzieć ? nie za dobrze jest z tymi korzeniami, ogólnie co im lejesz bo góra wygląda fajnie na dole liście popalone ale to nic idzie to jakoś odratować co do korzeni jeśli nie zregenerują się w ciągu 2 tyg. to lipa będzie 

Opublikowano

Dawałem różne rzeczy, ale główny problem to chyba to przesuszenie przez małą ilość wody i awarię dripa. Korzenie które są w wodze wyglądają nawet w miarę, głownie przy koszyczkach jest bieda, już dostają lekarstwo od wczoraj, w ciągu tygodnia zobaczę, czy się coś poprawia :)

Opublikowano

Wyglądają spoko. Chociaż porównując do innych dwc jakie widziałem, to faktycznie powinny już boxa rozsadzać. Zobaczymy jak będzie dalej. Myślę, że będzie ok. 

Opublikowano (edytowane)

Jadę od nowa, pestki już wyszły, kolny też mam, niedługo wrzucam. Trochę się zaczęły ogarniać, ale nie wiem co by z tego było, nie będę ryzykował, do tego z jednym łodyga była w środku pognita ;)

Edytowane przez Wloczykij
  • Sad 3