Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

/admin - link wygasł/ Audycja nie zawiera lokowania produktu.

W tak małej szopie uprawowej walka idzie o każdy centymetr .Wywal to co masz do kosza zapalaj nową pochodnie i startuj .Najlepiej LST i niech się dzieję wola nieba .+Wycieczka do Castoramy...Tani i cichy.

Opublikowano

Tu masz przykłady. Wszystko na stronie wystarczy poczytać inne działy a nie tylko growlogi 😄 poczytaj różne tematy wyciągnij wnioski i samemu próbuj odpowiadać sobie na pytania próbami i błędami, wtedy znajdziesz odpowiedzi i co najważniejsze- doświadczenie 😄 wciąż nadal się uczę i próbuje wszystkiego, polecam main lining, najbardziej mi się spodobał i sadze ze w małym pomieszczeniu się sprawdzi. Teraz właśnie to robię jak się uda to polecam 😄

Opublikowano
2 godziny temu, FoxGlove napisał:

Rysiu, a dorosłej roślinie wystarczy 5l? mam doniczki 11l. plus to nieszczęsne wiadro w którym jest NN.

Jaw 5 litrowych miałem automaty, to wychodziło od 30 do 80g z rośliny.

Opublikowano
W dniu 15.03.2021 o 19:07, Sweter napisał(a):

/admin - link wygasł/ Audycja nie zawiera lokowania produktu.

W tak małej szopie uprawowej walka idzie o każdy centymetr .Wywal to co masz do kosza zapalaj nową pochodnie i startuj .Najlepiej LST i niech się dzieję wola nieba .+Wycieczka do Castoramy...Tani i cichy.

Obecnie nie mam nawet na paczkę fajek. Napisałam już, że nowe oświetlenie ogarnę w kwietniu. Nie wiesz co to nagłe problemy finansowe? To masz fajnie...

Opublikowano

Spokojnie. Powoli grat po gracie i się uzbiera sprzęt. Jak nie ma siana, to nie ma co szaleć.

ja akurat używam takich 5,7 litra jak te z linku flora-fauna. Dobre doniczki. 

Roślinki mają po 50-70cm i dają po 40-70g. W sam raz. Nie za dużo, nie za mało.

large_p4.jpg.054bfdfe3ab450b3cd9d22828b4a6326.jpglarge_p3.jpg.fd7ee56744a2011441bde449d0d393dc.jpglarge_p2.jpg.06855e59af166a83c683be9524d5093f.jpglarge_p1.jpg.462af1498ead64275c85220dea874920.jpg

• Like 1
Opublikowano

My liczymy każdy grosz ...Wiem że masz problemy finansowe .Dlatego pokazałem Ci tanie donice i tani wentylator .Wentylator dostępny będzie bliżej ciepłych dni.Czyli masz czas .Ziemia wysiew i pikowanie z ogrodniczego do tego styropian .

Opublikowano
17 hours ago, Sweter said:

My liczymy każdy grosz ...Wiem że masz problemy finansowe .Dlatego pokazałem Ci tanie donice i tani wentylator .Wentylator dostępny będzie bliżej ciepłych dni.Czyli masz czas .Ziemia wysiew i pikowanie z ogrodniczego do tego styropian .

Wentylatory już są :) Jeden na dole wdmuchuje, drugi na górze z filtrem wyciąga, od kiedy są to dziewczynki i NN zapierniczają ze wzrostem.

Złamałam czubek NN w duchu LST

Opublikowano

To twoje pierwsze chwasty? Zostaw w tym co jest tylko nie wiem po co to trzymasz .Przyjdzie lampa odpal nowe pestki .

Dobre mocne światło tego potrzebujesz najbardziej + pędzel biała farba .Poszukaj nie wiem czy na tym forum czy innym popatrz jak ludzie robią w puszce po piwie :%.

Opublikowano

Ja bym juz nic tutaj nie przesadzał do innych donic.  Nic bym już nawet z tymi roślinami nie robił. Według mnie są tak zacofane przez słabe światło i to obrywanie liści, że jedyne co można zrobić, to albo je zlikwidować i zacząć od nowa z dobrym światłem, albo z czystej ciekawości nie licząc na nic potrzymać je do końca i poćwiczyć na nich jak na roślinach doświadczalnych. Chociaż osobiści bym to zlikwidował.