-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Jutro na pewno tego liścia ciacham i w tej 2 też 1 ciacham -
Przez kolober · Opublikowano
No widzisz i powiem ci że pierwszy raz uprawiam pestki od THC-THC i jak na razie jest petarda 👍 zobaczymy teraz na plon jaki dadzą. Ale też poraz pierwszy stosuje organiczne nawozy i jak na razie toteż jest ok😁👍 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Można dać wentylator niżej. Nieźle skubane porosły. 4 tygodnie spokojnie. Krócej raczej nie. Co do łamania to się nie wypowiem bo nigdy nie łamałem. -
Przez fredom18 · Opublikowano
1. Około 53dzien 2.Wcześniej jak wilgotność była 80 procent to co tydzień teraz co 3/4dni. 3. Nawozy co tydzień biobizz 3 pack po 1 ml na jednego jak w instrukcji. 4. Tak mają dziurki. Teraz leje wodę z kranu dostaną 1 dzień. Wydaje mi się co podleje to gorzej. Dziwne bo podlewam dopiero jak donice sie robia lekkie. To powinny ruszyc a nie usuchac -
Przez Rysiu · Opublikowano
W połowie uprawy włączam wyciągowy. Wilgotnosc lekko spada. A jak już zaczynają się topy robić to obrywam liście. Mniej liści, mniejsza wilgotość. Wtedy w dzien mam40-50 a w nocy 60-70.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts