Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Nazwa nasion i producenta: 2 sztuki -  whasington white auto
Rodzaj i moc lamp: cfl 125w dual + dioda   led 50w chinska zasilana bezposrednio 220v zamontowana na radiatorze alu ..
Fotoperiod (czas świecenia): 18/6h
Growbox:  szafa  40/30
Rodzaj podłoża/donice: Donice airpots, 5L , ziemia lightmix od biobizz _ mikrorya maykos

wentylacja : wentylator 120mm komp wyciagajacy+ pasywny wlotowy  + dzis zamontuje mieszajacy 90mm kom 

Siemanko co o tym myslicie  ?? 

ziemia light mix z poprzedniego growa ... czy to moze byc zle Ph wody ?? 

20191226_184457[1].jpg

20191226_184516[1].jpg

Opublikowano (edytowane)

nie widać dokładnie ale obiawy dość podobne do obiawów fluktuacji ph

tutaj znaczne + może zasolenie gleby

kokos się stosuje wielokrotnie ale ziemię powinno się wymienić co widać na załączonym obrazku

wiem że i tak urośnie ale niemniej jednak

Edytowane przez Dzik
  • Thanks 1
Opublikowano

Tez nie wiem o co come on choc miałem tak pare razy. Tak jak mowi @Minimaxi  kolejne beda rosly normalnie lub co kilka pięter sie powtórzy taka seria...ja na to salata mówię heheh. Nie ma to wplywu na szybkość wzrostu itp. Moim zdaniem nawet nieco większe wychodzą,bardziej krzaczaste.

Opublikowano
11 godzin temu, Dzik napisał:

nie widać dokładnie ale obiawy dość podobne do obiawów fluktuacji ph

tutaj znaczne + może zasolenie gleby

kokos się stosuje wielokrotnie ale ziemię powinno się wymienić co widać na załączonym obrazku

wiem że i tak urośnie ale niemniej jednak

@Dziku ja tak mialem nawet w świeżutenkich ziemiach Canna. Geny😁

Opublikowano

dziekuje koledzy 

ale czytalem ze ziemia z stosowana drugi raz jest super .. wiec chcialem sprobowac ... nic zobzczymy 

tutaj ta sama odmiana tylko w swierzo kupionej zemi Ligtmix i posadzona tydzien pozniej ...

20191227_084544[1].jpg

Opublikowano (edytowane)

@zgREDex no ja miałem podobnie przy nowym kokosie tylko nie aż tak bardzo (tylko przebarwienia kolorystyczne, plama w nieregularnym kształcie o innym odcieniu niż zieleń liścia)

ziemi stosowana drugi raz jest super nieśli stosujesz living soil

Edytowane przez Dzik
Opublikowano

dzis  wymienilem glebe na nowke sztuka lightmix .. dodalem microryze z Xtreme gardening  Mykos, zobaczymy .. to automat... wiec zastanawiam sie czy warto dalej leciec czy kielkowac nowe nasiona... odmiana to washington white - auto 

Opublikowano

normalnie ziomus. nic strasznego sie nie dzieje. Zobaczysz bedzie rosla pięknie. Daj jej kilka dni sam zobaczysz..trzymaj sie planu i nie reaguj na wszelkie zmiany zbyt gwałtownie.. czasem lepiej przyglądać sie rozwojowi sytuacji a w miedzy czasie wymyśleć kilka wersji rozwiązań.

• Like 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+