Macky Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 Jak w temacie: Najłatwiejsze i najtrudniejsze do uprawy nasiona marihuany Dutch Passion. 1 Cytuj
mr.mxyzptlk Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 Od Dutch Passion wielokrotnie stosowałem White widow, zawsze byłem zadowolny mega, az do odtatniego czasu gdy zakupiłem ww xxl i z 10 pestek wyskoczyły mi 3.. 😞 1 Cytuj
Stary czlowiek i moze Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 ehhe teks sponsorowany czy jak ?? durbany sa spoko od DP Cytuj
tbi4 Opublikowano 2 Marca 2022 Opublikowano 2 Marca 2022 A może ktoś się podzieli jakie odmiany są wydajne? Prowadził ktoś z was rejestr jaka odmian jaki plon daje (dobrze byłoby uwzględnić nawozy oraz czas wzrostu i kwitnienia)? Zazwyczaj takie artykuły i wpisy od producentów są mocno polityczne, tzn. Ładnie brzmią lecz niekiedy za dużo nie wnoszą dla czytelnika 😮 Cytuj
Recommended Posts