-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Mamy update po nocy.. Ustabilizowałem parametry do planowanych.. Do końca tygodnia spokój.. 🤣 Później wlecą kolejne dwie żarówki i tak co tydzień aż do maxa 😈😁 Fajnie reagują więc miska się cieszy na razie 😁 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Dzien dobry. Podlane dzisiaj 1,1 litra. Dawki sa na 1 litr Bio-Bloom → 2 ml Bio-Grow → 0.5 ml Top-Max → 1 ml Bio-Heaven → 2 ml Acti-Vera → 2 ml Bud Candy → 1 ml Bud Factor X → 0.5–1 ml CalMag → 0.5 ml Zdiecia z wczoraj przed podaniem. Przedostatnie z kamery z teraz. I lekki fryzjer, glownie dolne wyssysane juz. Pare wiatraków co zasłaniały -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
@ElElDeetak to normalne. To trójpalczasty z tego, co widzę więc nie ma się czym przejmować. Stare liście same odpadają. Podobnie jak pierwsze pojedyncze. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 30.. Mogę powiedzieć UFFFF... 😁 Szczyty pomimo pęknięć podniosły się 🙆 Niby już to przerabiałem ale zawszę towarzyszy stresik 😁 Dzisiaj jeszcze ochlapnięte bo fotki świeżo po podlaniu.. Dostały po 550 ml wody z dodatkiem 0,5 ml/L cal mag oraz bio heaven 4ml/L.. Wilgotność w okolicach 65-70% Temperatura około 27 st ale będę zbijał w okolice 25-25,5.. Zdjąłem po 2 max 3 liście na niektórych bo zasłaniały kwiatostany.. Jak na razie leci bez większych problemów.. Do następnego 😁👊 -
Przez Pan Ogrodnik · Opublikowano
A jakie masz te lampy, jakiej firmy? Nie jest to przypadkiem jakiś chińczyk z allegro. Ona nieźle zwariowała, na pierwszy rzut oka pomyślałem o sezonie. Bo takie rzeczy się dzieją jak pełno sezonówkę z fazy kwitnięcia przełączy się z powrotem w fazę wzrostu, wtedy dokładnie takie coś zaczyna się dziać.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts