bortek Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 Zrośnie snie zostaw, ładne dlugie kolby sie formują.
Dzik Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 dowiąż patyk aby stało w pionie jak już kleisz rób to od razu
Macky Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Haze'y moje ulubiene 🙂 takie łamanie to nie łamanie, lekkie draśnięcie hehe
vitecky Opublikowano 30 Września 2019 Autor Opublikowano 30 Września 2019 6 tydzien, lemon haze od jakiegos czasu ma podwiniete liscie w dol, i zastanawiam sie czym to moze byc spowodowane, myslalem ze to efekt przelania ale przesuszalem ja dwa razy i bez zmian, mozliwe ze ph wody, ktorego nie kontroluje (zgodnie z instrukcja biotabs), juz widze ze hejzy slabo wyjda. I kolejna zla informacja, niestety bedzie przedwczesna scinka za mniej niz 3 tygodnie, bo sie przeprowadzam, myslalem ze sie wyrobie ale hejzy chyba nie wyrobia, co do cbd bardzo zadowolony jestem z tego jak sobie radza i powinny byc gotowe do tego czasu (mam nadzieje) (sorry za brak polskich znakow, ale z tel pisze) Pozdro 4
Medicaluser Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Ładnie rosną który to tydzień flo?
vitecky Opublikowano 3 Października 2019 Autor Opublikowano 3 Października 2019 Zmiana planow, mam dodatkowy miesiac takze luz
Medicaluser Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 To super na pewno trochę im jeszcze brakuje a tak spokojnie sobie będę dojrzewać.
vitecky Opublikowano 16 Października 2019 Autor Opublikowano 16 Października 2019 Tak wiec wszedlem w 9 tydzien flo, kobiety podlewane co 4 dni woda z melasa, pojutrze ostatnie podlanie moich dwoch cbd i w niedziele scinka, hazy chce przetrzymac tydzien dluzej, glowny top choclate spuchl niesamowicie, a co do lemona w airpocie cos czuje ze slabiutko wyjdzie, nie wiem moze to efekt przelania albo ph, ewentualnie skokow temperatur ktore byly na wegu i poczatku flo, kolejny up po scince dens world i rojal hajnes pozdro Choco Dance cbd royal cbd i lemon powyciagany 4
Recommended Posts