Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Siemka wszystkim . Mam problem z rośliną nie wiem co jej dolega końce lisci brązowieją i się zawijają do środka co to może być?  

Lowryder auto . Lampa 125w cfl box 130x60x60. Doniczka 12l trening lst 

received_2011751308930264.jpeg

Opublikowano

woda z kranu po odstaniu z 3h .  A nawóz plagron. Alga grow. Raz tylko podlalem nim bo to koncentrat wiec tak raz na 3 tyg nim mam zamiar podlewac a tak to woda.  Dodaje fote z dzisiaj jak wygląda

received_456407255136447.jpeg

Opublikowano (edytowane)

28 st .w środku . Ziemia z castoramy. Nawilżacz musze kupic bo mam tylko szklanke z wodą w środku ale ją wywalilem z boxa. Gleba Wygląda tak bo wsypana luzem i podlana 

Ogolnie to mój 1 indoor tak to outdoor tylko robie . Ale postanowilem w zime nie prużnowac hehe.      Na outdoor nigdy nie mialem problemow z krzakiem 

Edytowane przez vader
Dodanie tekstu
Opublikowano
2 godziny temu, Minimaxi napisał:

skad wy bierzecie te ziemie do uprawy mj??? wizualnie lepsza mam pod blokiem przy trzepaku

Widać że z dupy... Pierwsza lepsza a pierdola ile to nie wydali na ziemię ? i preparaty plus coś śmiech jak po buchu wy*****y w ch*j ? "haze mix smile" 

Opublikowano

Ja co roku na out uzywam z castoramy i sie sprawdza elegancko bez wydawania zbędnej forsy na nie wiadomo co . Troche keramzytu itp i cacy . 

Opublikowano

Koledzy mają rację wina za stan rośliny ponosi ziemia, jeśli popatrzysz na ziemię sugerowaną do upraw jest ona "nadmuchana" poprzez dodatki  (perlit). Twoja roślina daje sygnał że ma niedotlenione korzenie, jeśli nic z tym nie zrobisz ( wymiana podłoża) będziesz miał zgorzel korzeni i finał.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+