-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Porki · Opublikowano
A to jakiś stary gościu? Bo może on jest z minionej epoki, czyli stary policjant lub był w zomo. Oni to nawet jak pójdą na emeryturę to dalej węszą i donoszą bo po prostu mają to we krwi. -
Przez Bili Joe · Opublikowano
Uwaga na konfidenta w woj zachodniopomorskim, wyszukuje konopie a później obserwuje, zakłada fotopułapki i donosi na policje, miałem tak 2 lata temu, obserwował mnie przez 5 miesięcy a teraz wiem, że on tak robi ze wszystkimi, to chyba jego hobby albo sposób na kilka złotych, bo nie wiem po co innego on by to czynił. Może ktoś go będzie kojarzył, to niech lepiej uważa, jego ksywa to ocet a imie i nazwisko , to Grzegoż Krzyżak. W 2014 roku też mnie sprzedał i miałem nieprzyjemności przez tego gada. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Kierowniku! Jakoś się dogadamy 🤣 już wrzucam. Temperatura w dzień to max 24.5 ale nie spada poniżej 22 w nocy. To coś w mojej ręce to właśnie to miernik heh. Chyba nie widać. Wilgotność to totalnie malutkie wahania. Pod koniec będzie problem z pleśnią pewnie Oglądałem, oglądam i będę oglądał jeśli chodzi o to co pisałeś bo mega ciekawy ziomeczek jest 🙂 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Śmiało lampę do góry podnoś. Filtr w razie W można jak najbardziej na zewnątrz wywalić. Jak już wszedłeś na stronę AN to sprawdź w tabelach jak dawkować teraz poszczególne nawozy. Jak na razie izie bardzo dobrze 🙂 Co do grow, micro i boom. To dość mocne nawozy. Można spokojnie dawać po połowie zalecanej dawki. -
Przez KushSensei · Opublikowano
A myślałem, że zostawić bo tak widać tu zalążki kwiata 😛 Bynamniej tak mi to wygląda 😄
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts