Judaista Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 53 minuty temu, bortek napisał: Az zazdroszcze ci bedziesz mial eleganckie pesteczki. Musze kiedys sprobowac Się o każe czy będą eleganckie 22 minuty temu, lolaszek napisał: @Judaista tylko zyd nie badz i podziel sie , tam pal licho reszte ale nam bys mogl poscic kilka bysmy Twoja spozcizne pod nasze ledy wlozyli Po tym jak puszcze je sam na testa i będą ok, jak najbardziej będą dostępne dla każdego chętnego 4 minuty temu, kamfra567 napisał: Judaista słyszałem że sklep int. będzie z twoimi pestkami Haha to źle słyszałeś ale będzie strona na seedfinderze jak się bawić to na całego, zwłaszcza że zamierzam w najbliżeszej przyszłości krzyżować sobie dalej różne strainy. 1
Judaista Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dzień 25 Obie rośliny mają już na sobie po kilkanaście pistli także przyszedł czas na oprysk. Szukałem info kiedy najlepiej go zrobić i opryskam tak jak radzi Vito dzisiaj w nocy i jutro po zapaleniu się lampek. O 4.11.2018 o 15:11, Vito napisał: Stosuje w sumie te proporcje, działa idealnie, tylko radzę wszystko robić w ciemni (zaciemnionym miejscu), i ja pryskam dwa razy, raz w nocy i raz z samego rana, tak dla pewności Zdjęcie poglądowe, wiem że rośliny wyglądają biednie, ale lecą od urodzenia 12/12 i ogólnie nie mają na celu wyglądać tylko rodzić dzisiaj je połamałem żeby trochę wyrównać odrosty. pozdro
Judaista Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dzień 34 - nie wiem który dzień flo, bo nie liczyłem. 10 stycznia zrobiłem pierwszy oprysk stężeniem 1:3 -> 0.005, po 7 dniach czyli wczoraj powtórzyłem "dla pewności" konkretnie popaliło opryskane szczyty, ależyją i rosną, więc pewnie z tego wyjdą. Po 8 dniach bananów brak, ale wszyscy twierdzą, że te 2 tygodnie trzeba poczekać nawet ma do 3. Na szczęście lemon kwitnie w miarę powoli i myślę, że nie będzie problemu z zapyleniem we w miarę odpowiednim momencie. pozdro 2
PolskiHERO Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 nie no ładnie idą poza tymi przypaleniami ale to zapewne od oprysku , załapie się na jakąś liste w przyszłości ''pestki Judaisty '' ? 1
Judaista Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dzień 37 Szybki updejt. Pryskałem 3 topy na dwóch z nich żeńskie kielichy zostały zastąpione w 100% przez zalążki jajek, 3-ci z nich mniej więcej pół na pół. Po drugim prsku popaliło je konkretnie, teraz antystresowo dostały biohumusa i czekam na pyłek pzdro 1
bortek Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Bedziesz mial eleganckie sionka w niedlugiej przyszlosci byle tak dalej. 1
Judaista Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2019 8 minut temu, bortek napisał: Bedziesz mial eleganckie sionka w niedlugiej przyszlosci byle tak dalej. Jest jeszcze jedno co może pójść nie tak. Pyłek może być niepłodny. Oby nie bo to już z górki na pazurki.
bortek Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Watpie w to takze napewno bedzie git. Jak bedzie jakis os to sie melduje ha ha.
Dr Greenthumb Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Damy radę, ja zajmę się marketingiem i siecią dystrybucji 1 1 4
Recommended Posts