Dr Greenthumb Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Opublikowano 23 Listopada 2018 jak poszedł do słoika to szybko wilgoć ze środka wyszła i stały się miękkie więc co jakiś czas otwieram słoik albo wyjmuje na pół godziny na gazetę. więc in progress...
Dr Greenthumb Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) dzisiaj trymuje resztę og kush i do słoików, poniżej fotki hermy o której wspomniałem, na ostatnim foto widać pestke która przeoczyłem. wywalam pestki na śmietnik ze wszystkich og, ale w cheese podczas trymowania znalazłem z 10, a jako że sa to drogie i trudno dostępne nasiona to wykorzystam je w przyszłych grow. ryzyk fizyk. jak ktoś się zna na tym czy pestki z hermy będą genetycznie miały tendencje do hermienia itp albo ktoś używał pestek które były w topach, opinie proszę ? Edytowane 23 Listopada 2018 przez Dr Greenthumb
Rysiu Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Ja kiedyś użyłem pestek z bodajże amnesi haze. Pohermiła mi się i pestki porobiła. Zasadziłem 4 czy 5 i wszystkie fajnie kwitły. Nie dokoñczyłem bo chyba na dłużej wyjeżdżałem i padły, ale wyglądały spoko. Ja tam bym sadził te pestki.
PanikaGoryla Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Pestki herm mają na sobie obciążenie genetyczne nie jest powiedziane w jakim % lecz mają kumpel miał krzaka który się zhermil nie pamiętam jaka była to odmiana ale z tych nasion z hermy większość miała tendencje do pokazywania bananów; )
Recommended Posts