Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Nasiona: Outlaw Amnesia

Oswietlenie: żarówki GE lucalox HO bulb 600watt

Fotoperiod: 20/4

Podłoże: Plagron Light Mix

Box: Garden Highpro 240x120x200cm

Nawozy:  wkrótce Canna Rhizotonic

Wentylacja: wentylator s-vent 200mm 750m3

Dodatkowe info: problem z wilgocią bez ręcznika i nawilżacza to jakieś 30% ręcznik +10% i nawilżacz +10%. Wykiełkowało 36 na 39 nasionek

Opublikowano (edytowane)

Musisz sciagnac jakis program do zmniejszania zdjec. Honeyview 

1. Jezeli uwazasz ze canna rizotonic wystarczy ci do calej uprawy to jestes slabo przygotowany z wiedza . 

- dokup ph i ec meter i poczytaj jakie nawozy chcesz , bio, organic , mineralne , jak nie chce ci sie to

- Advanced Nutrients ma nawoz bio Coinneser Grow i Bloom z Ph perfect formula

2.Mokre reczniki = plecha 

nawilzacz

3. Nie pomiescisz tyle roslin , a jak na siłe chcesz sprobowac 

- selekcja i najlepsze zostawisz 

- amnesie rosna wysokie przy scisku dolne partie beda marne , bo nawet swiatla masz nie za duzo, ale tez nie za mało

Powodzenia bede zerkał

edit fotoperiot 24 to auto , latem temperatury wysokie masz klime

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano
Godzinę temu, Pasjonista napisał:

Musisz sciagnac jakis program do zmniejszania zdjec. Honeyview

- Zrobione robie screanshoot zdjeć.

1. Jezeli uwazasz ze canna rizotonic wystarczy ci do calej uprawy to jestes slabo przygotowany z wiedza .

- canna rizotonic to tylko na początek żeby wzmocnić korzeń w przyszłym tygodniu będę miał więcej od znajomego to napisze wtedy co mam 

- dokup ph i ec meter i poczytaj jakie nawozy chcesz , bio, organic , mineralne , jak nie chce ci sie to

- Advanced Nutrients ma nawoz bio Coinneser Grow i Bloom z Ph perfect formula

mam już PH+ i PH- we wtorek będę miał PH metr do tej pory mierzyłem PH specjalnymi listkami do PH 

2.Mokre reczniki = plecha

Ok recznik wywalam !

Nawilżacz

Sam nawilżacz(+10%) ? bez niego mam jakieś 30% czyli będę miał razem jakieś 40% czy to wystarczy?

Czy może masz jakieś inne pomysły?

3. Nie pomiescisz tyle roslin , a jak na siłe chcesz sprobowac

- selekcja i najlepsze zostawisz

- amnesie rosna wysokie przy scisku dolne partie beda marne , bo nawet swiatla masz nie za duzo, ale tez nie za mało

Jaka ilość bys mi proponował pozostawić maksymalnie?

edit fotoperiot 24 to auto ,

Zrobione.

latem temperatury wysokie masz klime

nie mam Klimy liczyłem ze się obejdzie, do jakiej tem max mogę dopuscic?

Opublikowano

To jak z tym 20/4chcesz tyle swiecic jak ci temperatura na to pizwoli? 

Pestki sa automatyczne? Jak 20/4 chcesz swiecic

Z temp. to zalezy jak rosliny beda reagowac , niektore odmiany  przy 34°C maja sie dobrze a niektore przy 30 slabo ida. Wszystko okaze sie w praniu. Nic nie zrobisz teraz jak posadziles tyle  .To do jakich chcesz dac docelowych, ile litrow. Jak chcesz podlewac by to co dołem wyleci móc wylewac. Mozesz dac np. do 6 litrowych jakąś tace na wymiar boxa by ze wszystkich woda dolem spływala .6 litrowe wejda ci raczej wszystkie. Weg 21dni i  na 12/12 jezeli masz feminizowane. 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+