fazawzrostu Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 56 dzień fazy 12/12 . Próbowałem topka, smakują rewelacyjnie . Planowana ścinka 10-15 czerwiec. Trzy ostatnie podlania były tylko wodą , nie będę już dodawał żadnych nawozów. Następne foto już będzie ze ścinki tak że jest na co czekać ... Pozdrowienia i mega wielkie dzięki za pomoc wszystkim zaangażowanym ! Parę fotek na koniec :
Miś Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ładnie, a jeszcze niedawno takie małe były
fazawzrostu Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 6 minut temu, Miś napisał: Ładnie, a jeszcze niedawno takie małe były pięknie pachną ale teraz tak sobie myślę że nie wyjdzie tego zbyt wiele :C
Dobry Człowiek Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Sprawdź ilość bursztynów brązowych No i najważniejsza sprawa suszenie zapoznaj się dobrze z tematem bo można zjebać cały smaczek
fazawzrostu Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 1 minutę temu, Dobry Człowiek napisał: Sprawdź ilość bursztynów brązowych No i najważniejsza sprawa suszenie zapoznaj się dobrze z tematem bo można zjebać cały smaczek już wszystko wiem , będą wisiały luźno do góry nogami w przewiewnym miejscu bez bezpośredniego dmuchania na nie Dobry człowieku powiedziałbyś mi ile na oko z tego wyjdzie ?
Dobry Człowiek Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 To zależy jak są zbite budsy no i zrób foto z jakąś zapalniczką dla porównania wtedy coś tam się określi
fazawzrostu Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 2 minuty temu, Dobry Człowiek napisał: To zależy jak są zbite budsy no i zrób foto z jakąś zapalniczką dla porównania wtedy coś tam się określi dobra dzisiaj to zrobię ok. 22-giej Dziękuję
Medicaluser Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ładnie roślinki gratulacje plonów i smacznego mi wygląda na około 100g ale zobaczysz jak się wysuszą pozdrawiam.
fazawzrostu Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 47 minut temu, Iskra napisał: Ładnie roślinki gratulacje plonów i smacznego mi wygląda na około 100g ale zobaczysz jak się wysuszą pozdrawiam. dzięki wielkie oby tyle wyszło
fazawzrostu Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2018 O 6.06.2018 o 17:48, Dobry Człowiek napisał: To zależy jak są zbite budsy no i zrób foto z jakąś zapalniczką dla porównania wtedy coś tam się określi 58 dzień fazy 12/12 . Dodaję fotki z porównaniem topków do zapalniczki , liczę na oszacowanie "na oko" ile z tego wyjdzie Dzięki wielkie za pomoc !
Recommended Posts