Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Troche je azot " przydusił" , na następny raz proponuje jakąś dobrze nawozoną glebe kupić , lać wode do pierwszych niedoborów i później jakąś organike na flo. BubbaKush skończył relacje na samej wodzie. 

Opublikowano

Wszelkie krzywdzenie rośliny obcinaniem liści, przycinaniem stożka wzrostu trzeba zastąpić dłuższym okresem wegetacji... 

Liście tylko dolne powinno się wywalać, i tylko te co roślina uśmierca lub w ogóle już nie dostają światła i przeszkadzają w wentylacji (poniżej połowy rośliny), wycinanie górnych to błąd...

Opublikowano

Więc nie dałem im czasu na pozbieranie się, a z tym plagronem bloom zawsze miałem problemy z azotem. Teraz popatrzę za dobrą ziemia nawozem na flo i jakiś dodatek do tego. Dzięki za odpowiedzi 

Opublikowano

Miałem na początku plagron terra bloom i zawsze lałem na zmiane: woda, woda+ nawóz... ,trzymałem sie tabelki i nawet nie mierzyłem ph bo nie miałem wtedy ph meter, wszystko szło ok  Później jak już miałem przyrząd do mierzenia ph okazało sie ,że terra bloom zbijała mi ph z 8 na 6.5. 

Lałeś co podlanie z plagronem ?

Opublikowano
5 minut temu, Pasjonista napisał:

Miałem na początku plagron terra bloom i zawsze lałem na zmiane: woda, woda+ nawóz... ,trzymałem sie tabelki i nawet nie mierzyłem ph bo nie miałem wtedy ph meter, wszystko szło ok  Później jak już miałem przyrząd do mierzenia ph okazało sie ,że terra bloom zbijała mi ph z 8 na 6.5. 

Lałeś co podlanie z plagronem ?

Ostatnie 3 podlania poszły z plagronem 

Opublikowano

Plagron terra bloom to nawóz bio mineralny , wiec ostrożnia, lepiej na zmiane. Jest to naprawde dobry nawóz , który jak dla mnie był kompletny czyli z jakimś boosterkiem , dawał sobie rade przez całe flo. Nawet  radzi sobie przy ledach bez calmag . Śmiało możesz przy nim pozostać jak Ci zostało go jeszcze co najwyżej dokup Green Sensation od Plagrona , jest to booster przy którym PK 13/14 jest zbędne.

Opublikowano (edytowane)

Zależy jaką glebe chcesz kupić , bo jak jakiegoś all mixa , to  nawóz na weg jest zbędny. Ziemia light też może dać rade na weg trzeba obserwować. Ja bym zakupił all mixa   doniczki 11 litrów i Green Sensation

Edytowane przez Pasjonista