uwaga-sarny Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Podobno płyta została nagrana w kilka dni a większosc z tekstów to freestyle Ostrego, jeśli to prawda to trzeba ją przesłuchac
CookieeTHC Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 To ,że Hotel California nie jest Marleya, raczej wie każdy A co do "jedziemy po zioło" nigdy się nie zastanawiałem czyje to, aż dziw bierze. Zdaje się że to kawałek niejakiego NIKC szukałem jego innych kawałków ale nie znalazłemi w ogóle nie wiem kto to.
Dymecki Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Polecam Erykah Badu - Soldier, ogolnie dla lubiacych takie klimaty napewno beda wiedzieli o czym mowa, babka ma kawał głosu ; ]
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Prawdziwa skarbnica nagrań video dobrej jakości z niemal wszystkich większych i mniejszych koncertów reggae w Polsce!. Papa Kris założyciel bombaclass jest praktycznie na każdej imprezie, koncercie związanym muzyką reggae. Filmiki maja bardzo dobrej jakości, można je zobaczyć na: Kanał BOMBACLASS Vavamuffin - Z samego dna, nagrany przez ekipę BOMBACLASS
hany95 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Moje nowe kawałki! Reklamować gdzie sie da PANOWIEBig up!
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 bardzo przyjemnie słucha sie tych kawałków, naprawdę stary podoba mi sie twoja twórczość. Będę promować jak tylko mogębig up man! P.S czekam na kolejne kawałki
ths28 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja osobiście mało słucham reggae ale to jest dobre, nie jestem ekspertem ale na propagandzie były kawałki na tym poziomie.GOOD
OnSet Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Stary, masz głos, życzę dalszej kariery Oczywiście, że trzeba promować
FRANIO Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Bardzo dobre nuty, z tego co wiem to masz teraz 4 nuty tak? (Rób to z serca, nie nie nie, legalnie, tylko jedno jest życie) Umnie zadebiutował kawałek rób to z serca jak i cała resztaŻycze sukcesów w dalszym tworzeniu
hany95 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dzięki za wszystkie opinieKawałków jest pięć.Czekam na następne opinie!Big up
Recommended Posts