DeZetDeKa Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Major Lazer-Pon De FlooR Polecam na bańkę,rozpierdolić trza
Ambasadorka Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Mój ulubiony gatunek muzyki Dusty Kid, którego polecam
shinji Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Dzięki za wstawienie, nie mogłem tego znaleźć, a zajebiste Dziwi mnie że jeszcze nikt nie wstawił klasyka gatunku...
Tetrahydrokanabinolowy Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Ma pierdolnięcie... Chciałbym tam być.
Bebook Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 jak dla mnie klasyk a tu mniej hehe
czarusbeatz Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 KLASYK, razem z klipem ładnie siada na baniak Polecm tez kanał UKF DUBSTEP na jutubie
bezkonny Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Zapraszam na ciekawy festiwal Czyli Indios Bravos Music Meeting (rąbnęło mi się, sorki )w Poznaniu. 6.11.2010Coś jak krótkometrażowe Woodstock w jesiennej scenerii.Dobra, bez scenerii, ale jesień się zgadza No i są Indianie, to ważne Kilka niezłych kapel + jeden dość szokujący pomysł.Gość specjalny gratis Od razu mówię, że ani Dalaj Lama ani Palikot. indiosbravosmusicmeeting.pl Program16:00 -> otwarcie bram17:00 Ludzie Mili (nowy projekt Gutka, Banacha, Alki Janosz i innych)17:40 Izrael18:35 Lao Che19:45 Tomek Lipiński&TILT20:45 Indios Bravos + goście22:30 LUXTORPEDOS23:00 Armia24:00 Lipali1:00 <- koniecA czym się to je?"Indios Bravos Music Meeting, to spotkanie różnych muzycznych stylistyk i brzmień, od łagodnej, reggae’owej pulsacji, po ostrą, gitarową jazdę. Wykonawców bowiem dobieraliśmy, nie ze względu na reprezentowany gatunek , lecz pod kątem zgodności z ideą indios bravos. Postanowiliśmy też, uhonorować podczas naszego mitingu człowieka, który swoim postępowaniem dowiódł, że z tą ideą w pełni się utożsamia. Chcemy, by festiwal nasz dostarczał wrażeń nie tylko muzycznych, ale by również przybliżał kulturę i historię tych, którzy są dla nas inspiracją w walce o siebie. Będzie więc można obejrzeć indiańskie obrzędy i tańce, a nawet indiańską wioskę, która tego dnia stanie pod dachem poznańskiej Areny."
Rainy Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Ja tam bardzo lubię Kaliber 44! Naprawdę mają niesamowite texty! A piosenki "Nasze mózgi wypełnione są Maria" i "Film" są moimi ulubionymi! Polecam !
Recommended Posts