majkiel91 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Jak chcecie naprawde ostro wjechać na psyche to posłuchajcie sobie tego : L Project - Evacuation Re-Flex - Babadeng (Clubbasse Remix)
Tomski Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 to ja sie podepne od razu pod temat z linkami na yt ;] starałem sie omijać co było xD Dub Inc - My Freestyle Tumbao - Tylko ty Culcha Cundela - in da city Daab - Kalejdoskop moich dróg Maleo Reggae Rockers - Zion pajujo - kolorowe serca AlBorosie - Rastafari Anthem ps. i tak nigdy nic nie przebije (jak dla mnie :x) -->
Granat Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja od siebie polecam Deep Purple - Child in time. - Jeśli jest wam znane uczucie porycia muzycznego to przy tym utworze osiągnie ono maksimum, Granice nie istnieją !
Mary Jane lover Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czy ten koles kiedys sie wypali? To juz 11 plyta i ciagle mnie zaskakuje... Szacunek!
murzyn1 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Cypress Hill wydało nowa płyte pt. Rise Up Chilloutowy klimacik polecam.
leesek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 lubie dnb poniewaz jest to szeroko pojeta muzyka. lubie wszysko od liquid po dark.ostatnimi czasy wkreca mi sie Bop, netsky, instra:mental, dbridge,czy sety naszego rodaka emoczo (miodzio). sa tez dni kiedy wole przybalamucic limewax'em , tech itch'em albo jakims neurofunkiem (cause 4 concern,bse np z bardziej znanych) . co do sluchania w plenerze to jakies mroczne atmo podczas nocnego spaceru lasem bejs jednak najlepszy w klubie gdy glosniki napieprzaja i czuje sie klimat imprezy!!
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 proponuję obejrzeć /admin - link wygasł/ bardzo pozytywne:) Ps. Wie ktoś może jaki tytuł piosenki ?
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dorzuce coś od siebie firma - pale hemp gru - dr.joint firma - po tej samej stronie...
wojtekaudi22 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zajebista płyta wogule OSTR kozak!!!
Recommended Posts