Gość Byndzek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Shpongle:Divine Moments of TruthOnce Upon a Sea of Blissful AwarenessDorset PerceptionAround The World In a Tea DazeOgólnie cała ich dyskografia jest zajefajna tak jak i Hallucinogena (jednym z członków Shpongle jest właśnie założyciel Hallucinogena), którego próbki tu wam prezentuję :Goa TranceLSDPolecam też Akirę Yamaoke ( ), tworzył on głównie muzykę do Silent Hilla, ale powiem wam, że niektóre kawałki są mega odjechane , tylko dla odważnych (np. Innocent Moon)Tutaj akurat taki bardziej lajtowy z jego kolekcji :Never Forgive Me, Never Forget MeŻyczę miłego słuchania
TeHaCjusz Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 O tak Byndzek- Akira yamaoka to MISTRZ! A OST do Silent Hilla 2 przyprawia o ciarki..
Ronaldo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 hehe, sprawdzcie jaki macie sprzecik grajacy Podczas zabawy z dzwiekami wyszlo mi ciekawe brzmienie, wiec zrobilem z tego użytek link wygasłSluchajcie do konca, wtedy bedzie dopiero pelny efekt pzdr! PS. Lepiej sciagajcie i odtwarzajcie z jakiegos winampa czy czegos, niz ze strony - lepsza jakosc :wink:btw. nie wiedzialem gdzie to umiescic
psyfan Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 nie bardzo to bass test jest /admin - link wygasł/
Gość Byndzek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Oj Bass Testów to ja nacykałem kilka lat temu . To jest najwyżej ścieżka jakby z jakiegoś audio generatora, ale mnie wczoraj na fazie w słuchawkach poskładało :zbakany:
Ronaldo Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Wsumie racja no ale to nie mial byc zaden track, czy tam kawalek z kickiem i dodatkami, tylko same takie dzwieki A dzwieki wydobylem z urzadzenia o nazwie Thor Polysonic Synth. Mogl bym to jeszcze bardziej przesterowac, ale to by raczej juz za ciekawe nie bylo Jak bede mial troche czasu to przerobie to i zrobie z tego taka psychodele ze choj :razz:
PeresLomzaZIP Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 method man and redman - sisco kid afromen - because i got high Polecam te dwie nutki i oczywiscie Regge vavamuffin_-_11_-_smoking...
GREEnWAR Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Buju Banton - Sensemilia PersecutionBuju Banton - Legalize It
Ronaldo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wrzucamy tutaj, tylko DOBRE psychodeliczne, mocno poqrwione deledyski, z psychodeliczna muzyka (ew. sama psychodeliczna muze) 8)Rubber Johnny (by Aphex Twin)- prawdziwe dzielo sztuki. Ambitny psychodelik.Pozdro!
Recommended Posts