Jędrzej_Jestem Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Hany, wolę Ciebie w stylu nie-reaggowym** czy jak to się pisze hehe. Nagraj coś w starym stylu
maci3k Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siemanko, młody ziomek odemnie z osiedla i jego pierwszy klip /admin - link wygasł/ co o tym myślicie?
PoLek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dobra robota, naprawde milo sie sluchalo. Podobal mi sie bit i to ze ziomek poszedl w dobrą strone, a nie modne ostatnio JP, gangsta i ogolne pierd***nie wszytskiego co sie da. Zycze wielu jeszcze lepszych kawalkow i tego, zeby gosc tworzyl muzyke z serca, a nie dla kasy!
master123xd Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Polek dobrze napisał niech tworzy z serca, a nie dla hajsu ..
Ronaldo Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Siema. W sumie to tylko epa, z którą de facto narazie nic nie robie, lezy se na yt. pewnie niedługo wrzuce w sieć rar. w lepszej jakości, bo niestety youtube trochę ją psuje. Nie bd się rozpisywał o epce, bo każdy kto ma mózg zrozumie o czym jest - a kto lepiej rozkminia, niż zbakane głowy ? wszystko jest tutaj przemyślane i nie ma przypadkowych słów, czy dźwięków. Wszystko robiłem sam na tej epie, bity od podstaw - nie lubie samplowanych - jest ciężki mrok, brud i elektronika. na pierwszy rzut y.. ucha ? wydaje się dość po*****e, ale ma sens. miało być oryginalnie i chyba się udało. Na 99 % po pierwszym odsłuchu nie spodoba się. Nie jest to lekka nutka, która łatwo wpada w ucho. Nikła Walka Opętanych EP 1. Przechwycony Sygnał 2. Death is a Bitch 3. Storytelling I 4. Regesza 5. Moja Sprawa
Recommended Posts