Hektor Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 wydaje sie mnie ze zdrowe sa!prawda?
TrippyHD Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Chyba niczego im nie brakuje. Przynajmniej nic na to nie wskazuje. Staraj się edytować posty zamiast dodawać jeden pod drugim. Pozdro
joka.menas Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 EDYTUJ nie dodawaj posta pod postem w przeciagu 2 min. Z jakosci zdj wygladaja zdrowe.
Hektor Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) ok nie doczytalem ja bic analfabet. nie no na powarznie bede sie oszczedzal i wydaje mnie sie ze prawdopodobie rozumuje. P.s. od 15 grudnia dojdzie wiekszy boxik 0,36 led ufo nie pamietam ile wat i cfl85w razem cos kolo 250hps zobaczymy co zrobi roznorodnosc swiatel pozdro i z fartem ihaaaa dzis podlane 2ml blo0m 1,5.top max na jeden litr a pochlonely nie cale 2 litr Edytowane 29 Listopada 2017 przez Hektor
joka.menas Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Ktos pisal ze mieszanie swiatel robi hermafrodyty.
Hektor Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 11 godzin temu, joka.menas napisał: 11 godzin temu, joka.menas napisał: Ktos pisal ze mieszanie swiatel robi hermafrodyty. my juz swiecilismy hpsem i ufo dadalismy ale w zaawansowanym stadium kwitniecia jakies 3 tygodnie przed scinka teraz dojdzie jeszcze cfl 85 zobaczymy co sie wytworzy hehehe.
Hektor Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 O 30.11.2017 o 09:22, Hektor napisał: holea zaraz upgrade porobim zdjecia takiego owego ni,maaaa pozdr.okepiaa
Hektor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 witamy Sorry za te opuznienia z upem ale sie porobilo u nas miedzy czasie stad brak czasu teraz up dzien 38 zycia roslinek tutaj najlepsza z fotek tak nam sie wydaj jak widac znowu farcik i z 3 pestek no name 3 dameczki jednej sztuki nie robilismy zdjec bo narazie nie ma sie czym chwalic! wczoraj dostaly papu 2 litry wodziany z wyregulowanym ph 5,5 do tego na litr poszlo 1,5ml top max 2ml bloom i 1ml grow. Pozdrawiamy i naturalnie prosimy o wszelkie wskazuwki porady! hejaaa i do przodu
joka.menas Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Godzinę temu, Hektor napisał: wczoraj dostaly papu 2 litry wodziany z wyregulowanym ph 5,5 do tego na litr poszlo 1,5ml top max 2ml bloom i 1ml grow. Vito kiedys mi odradzil regulator pH i od tamtej pory nie uzywam. 5,5? Moze troche za nisko.6,0 pH, oczywiscie rowne zrodla podaja roznie ale 5,5 to moze za niska wartos z ktorej bedzie pozniej ciezko wyjsc. Nawozy obnizaja pH, woda z kranu, zmierz pH swierzej kranowy, pozniej zmierz jej pH po odstaniu 24h. Nastepnym razem jak bedziesz dawal nawozy tez zmierz pH. Co do nawozow odstaw BioGrowa i poczekamy co sie stanie. BioG tylko na weg a na flo tylko jak masz braki azotu.
Hektor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 4 minuty temu, joka.menas napisał: Vito kiedys mi odradzil regulator pH i od tamtej pory nie uzywam. 5,5!? No to z Twojej proby nr 2 tez moze gowno wyjsc. 6,5 pH tyle w temacie. Wywam regulator. Nawozy obnizaja pH, woda z kranu, zmierz pH swierzej kranowy, pozniej zmierz jej pH po odstaniu 24h. Nastepnym razem jak bedziesz dawal nawozy tez zmierz pH. Co do nawozow odstaw BioGrowa i poczekamy co sie stanie. BioG tylko na weg a na flo tylko jak masz braki azotu. 2 podejscie i zle pH i nie potrzebne lanie BG. woda odstana min 24h wiem robimy tak roztwor byl ustawiony na 5,5 poniewarz ph w donicy bylo 7,0 przelaniu donicy z tym roztworkiem ph w granicy 6,0 do 6,5 tagrze chyba gitarka oki czyli biogrow narazie do szafeczki chowamy no zobaczym co z tego bedzie pozdr.
Recommended Posts