Konsument30 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam jest nowy w temacie więc chciałbym zebyscie mi polecili jakiś tani dobry sprzet na początek jakie nasionka , boxy i wszystko co potrzebne Dzieki!
TesterCBD Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Niedawno też zaczynałem, zacznij od tego jaka masz powierzchnie do dyspozycji, sprawdz jakie są wymiary boxów dostepne na stronach polecanych na forum (strona główna, niższe partie). Wtedy masz na naszej stronie kalkulator /admin - link nie działa/ który pomorze w doborze reszty sprzetu. Tutaj mój przykładowy zestaw. Nasiona: CBD Skunk Haze / CBD Indica Mix / CBD SharkShock Oświetlenie: HPS 600W Fotoperiod: jak wyżej Box: DarkStreet 150 R2 150x150xh200 (Zestaw-XTRASUN) Podłoże: BioBizz ziemia LIGHT-MIX Donice: 9L Nawozy: BioTabs-Zestaw-Startowy-INDOOR Wentylacja: WENTYLATOR-AXIAL-FLO-150-TURBO Dodatkowe info: Filtr ECO 240-360 napisz w tym szablonie jak ja wyżej co wybrałeś. Ogólnie też jestem zielony, wiele pytań zadałem tutaj: może Ci to pomóc, jak czegoś nie jesteś pewny pytaj spróboje odpowiedzieć a jak nie będę pewny to jest tu masa doświadczonych growerów.
Black.Bird Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 2 godziny temu, Konsument30 napisał: Witam jest nowy w temacie więc chciałbym zebyscie mi polecili jakiś tani dobry sprzet na początek jakie nasionka , boxy i wszystko co potrzebne Dzieki! Jaką powierzchnię jesteś w stanie przeznaczyć na growboxa?
Macky Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Konsument30 wygląda mi to jak konto naszego trolla internetowego Temat też taki z dupy... Ale jak nie dla trolla to może ktoś inny kiedyś skorzysta
Recommended Posts