Macky Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 80 dni ? WOW ja przeważnie po 70 ścinam pełnosezonowe. Bieda bieda i bieda... Genetyka haze'a więc sativa, masz małego boxa ze słabym światłem więc to już nie mogło się udać, tym bardziej że to automat... Masz jeszcze jakieś nasiona ? Obecną jak masz miejsce to zostaw, jak nie ma miejsca na nowe to tą ścinaj... Ta lampa nie za zimno świeci ? Do kwitnienia potrzebna jest ciepła barwa. Ziemia którą teraz zamówiłeś będzie dobra Jak masz miejsce w boxie to wsadzaj więcej donic z roślinami niż tylko jedną... Cytuj
Khazy Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 Vito.. Ten eksperyment marnie wyszedl to prawda heh. Nasionka zostaly mi dwa i bedzie jeszcze co posadzic... Chyba zmienie ten przymaly box na wieksza szafke zeby swobodnie moglo cos tam urosnac bo w tym boxie jak sam widzisz meczy sie biedactwo Co do swiecenia mam takie dwa panele--> LED 20W IP65 COB barwa swiatla neutralna dzienna 4000K. Zle? dobre? I tak se mysle ze nic przesadzac nie bede tylko zaczne od nowa z nowa ziemia temu eksperymentowi dam jeszcze ze dwa tygodnie niech dojrzeje troszke, moze po uregulowaniu pH ruszy bardziej Cytuj
Macky Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 O 17.11.2017 o 15:04, Khazy napisał: LED 20W IP65 COB barwa swiatla neutralna dzienna 4000K. Zle? dobre? średnie, ja na kwitnienie mam żarówki o barwie 2080K... Jak masz opcję powiększenia boxa to śmiało, ja bym jeszcze kiełkował te dwa nasiona... Ten box co masz to dobry jako seedbox czy clonebox Cytuj
Recommended Posts