Gość Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 14 minut temu, Pasjonista napisał: A jak z wymiana powietrza stoisz. Powiedzmy box stoi w pokoju i powietrze jest wydmuchiwane z boxa do pokoju w ktorym znajduje sie box. Wymiana powietrza przez otwarte okno. Czyli w takiej sytuacji zawsze czesc powietrza wydmuchiwanego z boxa wraca do niego. Wtedy zalezy jaka moc ma zapach Uwazam ze jezeli "choinke-zapach"ta nie trzymasz w boxie to az takiego wplywu nie ma Z calym szacunkiem, ale to troche naciagane moim zdaniem. To jak np. Wypsikasz sie perfumami i otworzysz boxa to trujesz roaliny bo zapach mozr jakos wplywac negatywnie czy jak to widzisz? Przeciez czesto boxy stoja w pokojach w ktorych sie zyje i jest mnostwo roznych zapachow itp a przeciez pokoj to obieg z reguly zamkniety. Nie wiem, ale tak jakby kupy mi sie to nie trzyma.
Pasjonista Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Napisalem na koncu ze moim zdaniem nie ma dopoki tego zapachu (samochodowej choinki) nie trzymasz w boxie. A probowales kiedys produkty firmy ONA ja tak i Ci powiem ze box byl w pokoju i bez filtra jechalem , zapach przy wydmuchajacym to walilo tym zapachem nawet w boxie. Szybko filtr kupilem bo pewnie bym przy paleniu mial extra aromat .
Macky Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 zapachy = tarpeny, jeden tarpen może wpływać na drugi... Dowodem jest najnowszy sprzęt który ma zastąpić filtry (co innego niż ONA), opisał go ostatnio growbox w swoim temacie sklepu. Na pewno zapach samochodowy nie zaszkodzi roślinom a już na pewno nie sprawdzi się podczas intensywnego kwitnienia Brak zapachu = filtr węglowy lub najnowsza technologia...
Gapo Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 Troszkę mój box jest nie szczelny więc muszę to dociągnąć do końca i na następnej muszę w ten filtr zainwestować bo to nic nie da Dzień 22
Macky Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Ładna trochę zawija liścia do góry, to znaczy że za gorąco/duszno/promieniowaniem parzysz...
Gapo Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 Ale to tak się zrobiło dopiero wczoraj a do lampy ma 36 cm temperatura 26°C mi się zdaje że od nawozu i wody
Pasjonista Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Ale fajna taka grubiutka. Bedzie grubo jak na 22 dni to elegancko
Gapo Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 Powiem wam że od 3 dni zero do góry tylko 4 boczne topy wyciągają się do przodu z pod dużych liści czuję że będzie niska ale krzak
Pasjonista Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Troche podkrec wentylacje Moze daj dziure pasywna15×15 cm a te wtlaczajace na wyciag
Macky Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 jak wyżej i wywal ten kubeczek z wodą, co to *** jest ?
Recommended Posts