Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Wygladaja zdrowo, te kubeczki mozesz wywalic, nie wiele dadza ze wzgledu na to ze woda paruje nad roslinami. Lepiej jak bys zawiazal ta szmate troche ponizej roslin o ta rurke tak zeby czesc byla w wodzie caly czas.

Edytowane przez Zezima
  • Replies 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano (edytowane)

Szmata i kubeczki już out.

Dzień 11 .59b6de8004eda_large.11_dzie.jpg.e44d3759d05f14994c2547e9ed701cf2.jpg

Dzień 16 Jak na razie dalej podlewane samą wodą chociaż za 2 dni mam zamiar już podlać wodą z Bio Grow a od jutra lecimy już z LST. 

59bd9c07259f9_large.16_Dzie.jpg.3b7fa8cd9bfff906e47ddfa9b337538f.jpg

Dzień 17 LST czas start.

59be877665f46_large.17_Dzie.jpg.a4ccced006e9b8e440a3cd3eea8c8ac8.jpg

Edytowane przez Grower
Opublikowano
7 godzin temu, Shagyalonzo napisał:

Nieźle... płynnie :kilkuje::konopia::toptop::blancior:

Jak na razie nie narzekam biorąc pod uwagę że to dopiero 3 przygoda z tymi pięknymi roślinami oby do samej ścinki już tak było :zmiazdzony:

Opublikowano
11 godzin temu, Zezima napisał:

No zdrowo wygladaja, niech sie krzacza teraz :) Ja bym jeszcze zaczekal z nawozem.

Jeszcze jednak jutro i kolejne następne podlanie będzie wodą.

Jedynie Światło teraz będzie 12/12

Opublikowano (edytowane)

Przyznam, troche dziwna masz technike, ciekaw jestem jak to dalej pojdzie. Ja do tego calkowicie z drugiej strony podchodze z fotoperiodem i nawozami. W sumie bedziemy mieli zbiory pewnie w podobnym czasie to porownamy :)

Edytowane przez Zezima
Opublikowano
O 19.09.2017 o 00:39, Zezima napisał:

Przyznam, troche dziwna masz technike, ciekaw jestem jak to dalej pojdzie. Ja do tego calkowicie z drugiej strony podchodze z fotoperiodem i nawozami. W sumie bedziemy mieli zbiory pewnie w podobnym czasie to porownamy :)

No powinno być mniej więcej podobnie więc porównamy a sam jestem ciekaw bo jeszcze nie widziałem aby ktoś tak z oświetleniem leciał jak ty dla tego nie ukrywam że sam się o tym nie chciał bym przekonać i porównać :zmiazdzony:

1 godzinę temu, Vito napisał:

Przy tej wielkości rośliny podał bym już bio-grow.

Wczoraj były podlane jeszcze wodą ale w takim razie już 22 zostaną podlane tym bio-grow. 

A teraz mały up. Dzień 20

59c25ed87421f_large.20_Dzie.jpg.c679d8c105735671d226077ae0c5e7ba.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+