Miś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Tak, chociaż w przypadku Somango, to mogą być po części geny.
Rysiu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 No właśnie nie puchną. I łodygi cienkie, słabe, łąmiące się. Albo słabe nasiona, albo mało światła. Albo jedno i drugie. A tutaj bluedisel i critical po małym fryzjerze. Critical to ta większa. Ma 12 tygodni. Liczę na na jakieś 20g. Bluediesel malutki, 11 tygodni, max 10g.
Pasjonista Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Siema Rychu. Jest dobrze , zmajstruj mocniejszego leda i na nastepny porownamy rezultaty. Pozdro
Macky Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dokładnie jak wyżej, brakuje mocy do lepszych rezultatów Ja bym nie wywalał liści bo to z nich roślina wyciąga pokarm... ale jak już wywaliłeś to usuwaj też łodygi bo pleśń (może) Ci zaatakuje w tych miejscach gdzie zostawiłeś łodygę liścia. Zbliża się koniec.
Rysiu Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2017 No trzeba bédzie dać więcej tego światła. I ogólnie czipy powymeniać. Te 660nm co mam to jakieś stare małe czipy. Teraz zamówiłem większe. 42mil, podobno bridgelux. Na oko widać że są większe. Powinna się zwiększyć wydajność panelu. A jeden co miał 77W muszę przebudować. Będzie chba 150W i dodatkowe wentle? Noi też nowe czipy 660nm. I białe też nowe. Ponoć 120lm z wata, czy coś koło tego. oOgólnie będzie miał niezłe pierdol###cie ?
Macky Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Wrzuć świeże foto, przez tydzień coś powinno się pozmieniać
Rysiu Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Proszę Panie Vito. Foty z soboty. ALbo z niedzieli. Bluediesel i critical soma ścięte wczoraj i się suszą. Bluediesel NYC diesel Somango Critical soma Skunk
Macky Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 No i fajnie, masz mikroskop ? Patrzysz na trichomy ? Ogólnie wszystkie wyglądają na gotowe.
Recommended Posts