Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Skoro podejrzewasz, że to auto, to chyba nie :D ,poza tym parę preflower'ów kwitnienia nie czyni :) Preflowery mogą wyskoczyć też na sezonach pod 18/6, chociaż raczej nie po 3 tyg.. Trzymaj tak jak jest, jeśli to auto, to zaraz zacznie flo, i wysypie go pistlami.

• Replies 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Miś napisał:

Skoro podejrzewasz, że to auto, to chyba nie :D ,poza tym parę preflower'ów kwitnienia nie czyni :) Preflowery mogą wyskoczyć też na sezonach pod 18/6, chociaż raczej nie po 3 tyg.. Trzymaj tak jak jest, jeśli to auto, to zaraz zacznie flo, i wysypie go pistlami.

Ok. :) dzięki za odpowiedź. 

Odezwę się za parę dni :), :elo:

Edytowane przez Majderek123
Opublikowano
9 godzin temu, joka.menas napisał:

Spoczko mi sie podoba, AK znacznie lepiej wyglada niz N/N w tym czasie :) . Mozesz tego AK dac blizej swiatla zeby sie nie wyciagnal za bardzo, podsyp go ziemia jak cos masz jeszcze.

Dziekoweczka, dzisiaj biorę się do roboty i robię porządnego boxa także myślę że będzie ok. 

I pytanko, halogeny żarowe czy jakoś tak nadają się do uprawy? Dodam,, że żarówka jest 350W. 

Pozdrowki. 

Opublikowano (edytowane)

Pomalutku idzie :) i mam pytanko, jest dość sporo młodych włosków i wgl, roślina nie jest jeszcze dóbr, w rozwinięta, a tutaj jak widać robią się one już brązowe wloski? large.IMG_20170713_091400_122.jpg.1c96788055b6af32ef8a5347b5c0488c.jpg

Edytowane przez Majderek123
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+